Mâncare cu viermi şi la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca. Conducerea Poliţiei a dispus un control, conducerea şcolii neagă acuzaţiile

Inspectoratul General al Poliţiei Române a trimis o echipă de control la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca, după ce elevii au reclamat că au găsit viermi în mâncare.

15 dec. 2023, 10:40
Mâncare cu viermi şi la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca. Conducerea Poliţiei a dispus un control, conducerea şcolii neagă acuzaţiile

Această măsură a fost luată după ce elevii de la Şcoala de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca ar fi găsit viermi în mâncarea servită joi, în ambele feluri de mâncare, ciorbă şi paste.

”Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe de specialişti, pentru verificarea aspectelor semnalate. La finalizarea verificărilor, urmează a fi dispuse măsurile legale în consecinţă”, au transmis reprezentanții Poliţiei Române, potrivit Stiridecluj.

Elevii au semnalat sursei citate că au găsit viermii joi, 14 decembrie, dar că nu a fost primul incident de acest gen.

”S-au găsit viermi în ciorbă și în paste. astăzi la prânz. Nu a reclamat nimeni nimic pentru că nu e prima dată când se găsesc viermi. O dată, o colegă a făcut poze și cei de la bucătărie i-au cerut să șteargă poza și să arunce mâncarea la gunoi”, arată sursa din cadrul Școlii de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca.

Citeşte şi: Guvernul se joacă cu salariile din Educaţie! Creşterile salariale ale profesorilor, scoase de tot din „ordonanţa trenuleţ”

Conducerea Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca a respins acuzațiile lansate de elevi, spunând că se respectă condițiile de igienă și că toată lumea care vine din afară și mănâncă la cantina școlii a apreciat calitatea mâncării.

O situație similară s-a înregistrat la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, în 16 noiembrie, după ce zeci de studenți au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară.

Ulterior, Academia a fost închisă, cursurile studenților au fost mutate online, iar șeful instituției, înlocuit.

Situația studenților și a căminelor de la Academia de Poliție a mai fost sub lupă și anul trecut, când sindicatul Europol a reclamat condiții „mult mai proaste decât în orice penitenciar din țară”.

Citeşte şi: Problemele cu care se confruntă românii care locuiesc la bloc: „Cineva intră noaptea, urlă cât îl țin plămânii în scară și fuge. Pe polițiști i-a bușit râsul”