Mâncarea pe care Bill Clinton i-a cerut-o lui Chef Joseph Hadad: „Clinton era foarte atent la asocierile alimentelor”

Chef Joseph Hadad este unul dintre privilegiaţii care au ajuns să cunoască personal vedete şi personalităţi internaţionale. Madonna, Michael Jackson, Mikhail Gorbaciov, François Mitterrand și Bill Clinton sunt doar câţiva dintre cei care şi-au lăsat papilele gustative pe mâna celebrului Chef.

14 dec. 2021, 17:25
Mâncarea pe care Bill Clinton i-a cerut-o lui Chef Joseph Hadad: „Clinton era foarte atent la asocierile alimentelor”

Joseph Hadad a fost foarte impresionat de fostul preşedinte american Bill Clinton, care i-a cerut un fel de mâncare extrem de simplu şi, totodată, foarte sănătos.

Bill Clinton, adeptul mâncărurilor simple şi sănătoase

Îndrăgitul chef a remarcat faptul că Bill Clinton avea o dietă extrem de sănătoasă şi că era foarte atent la asocierile alimentare. Potrivit lui Joseph Hadad, Bill Clinton a vrut să mănânce somon gătit la abur cu salată.

Bill Clinton este foarte atent la toate detaliile, asocierile. El nu asociază cartoful peştelui sau cărnii, mănâncă foarte sănătos. Ţin minte că atunci i-am pregătit somon gătit la abur cu salată, iar soţiei prepeliţă cu sos de miere şi fistic crocant”, a povestit Chef Joseph Hadad în urmă cu mai mulţi ani.

Citeste si Tăiatul porcului, obiceiul la care românii nu vor să renunţe cu niciun chip. Oamenii, revoltaţi de Legea porcului: „Animalul crescut cu resturi de mâncare are carnea mai dulce”. VIDEO

Ce mănâncă Chef Hadad

La fel de simplu, dar gustos, mănâncă însuși Joseph Hadad:

Foarte multă lume mă întreabă ce mănânc. Hadad mănâncă foarte simplu. Acasă mănânc niște brănză feta cu pâine prăjită, roșii, ceapă, ulei de măsline și puțin usturoi. Îmi place mult și peștele. Eu am trăit cu pește. Tatăl meu m-a învățat să mănânc pește de 3, 4 ori pe săptămână. Dacă am pește sunt foarte, foarte fericit.

O farfurie ideală nu trebuie să fie umplută. Decât mult și prost, mai bine puțin și bun. Să fie multe legume, o carne bună, un pește. Să fie un balans între gust și aspect. Dacă aspectul și gustul sunt la același nivel, eu sunt foarte mulțumit. Bineînțeles, gustul este primul, dar și platingul trebuie să fie aproape de gust, de ceea ce gustăm”, spune Chef Hadad, potrivit masterchef.protv.ro

Citeste si Cinci greşeli majore pe care le fac gospodinele când gătesc ciorbă. Evită să mai faci asta, dacă vrei să-ţi iasă mâncarea bună