Manchester City a pierdut derby-ul cu United, iar fanii strigă: Să intre Pantilimon în poartă

Derby-ul oraşului Manchester a fost câştigat de United, în prelungiri, cu scorul de 3-2. Fanii lui City îl acuză pe portarul Joe Hart că nu a avut nicio reacţie la primul gol şi, prin prisma evoluţiilor acestuia din ultimele meciuri, cer titularizarea lui Costel Pantilimon.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 15:52
Manchester City a pierdut derby-ul cu United, iar fanii strigă: Să intre Pantilimon în poartă

Derby-ul oraşului Manchester, dintre City şi United, contând pentru etapa a 16-a a Premier League, a consemnat detaşarea „diavolilor” lui Sir Alex Ferguson la şase puncte în fruntea ierarhiei primei divizii engleze, aceştia câştigând cu scorul de 3-2, în prelungiri, disputa cu rivalii.

Costel Pantilimon a privit întâlnirea de pe banca de rezerve, dar fanii şi-au adus aminte de el încă din minutul 16, când Wayne Rooney a deschis scorul, fără ca titularul postului de portar, Joe Hart, să aibă vreo reacţie.

Reţelele de socializare au fost pline de solicitări ca românul să intre între buturi. „Pantilimon ar fi salvat şutul lui Rooney” sau „Băgaţi-l pe Pantilimon în poartă” au fost câteva dintre postările de pe Twitter, dar unii fani ai lui City au fost mult mai vehemenţi: „Joe Hart e plătit ca să primească astfel de goluri?„, „Hei, Statuia Libertăţii, mută-te puţin… Joe Hart„.

În minutul 29, Rooney avea să majoreze scorul la 2-0, printr-un şut din interiorul careului, balonul scurgându-se pe lângă Joe Hart, în poartă. Se părea că meciul este jucat, însă „cetăţenii” au revenit spectaculos şi au înscris prin Yaya Toure (min. 60) şi Zabaleta (min. 86), însă Van Persie i-a dat lovitura lui Roberto Mancini în repriza a doua a prelungirilor, partida încheindu-se cu scorul de 3-2 pentru United.

Clasament Premier League, după 16 etape: 1. Manchester United – 39p; 2. Manchester City – 33p; 3. Chelsea – 29p.