MANCHESTER UNITED – LIVERPOOL LIVE VIDEO Eurosport. Derby-ul care poate decide titlul în Premier League, amânat de protestele fanilor VIDEO

Dacă Manchester United pierde cu Liverpool, Manchester City devine campioană matematic în prima ligă engleză. Meciul ar putea fi întarziat din cauza protestelor.

02 mai 2021, 17:22
MANCHESTER UNITED – LIVERPOOL LIVE VIDEO Eurosport. Derby-ul care poate decide titlul în Premier League, amânat de protestele fanilor VIDEO

UPDATE: Derby-ul a fost amânat din cauza protestelor fanilor.

MANCHESTER UNITED – LIVERPOOL LIVE VIDEO Eurosport.  Manchester United și Liverpool se întâlnesc astăzi, de la ora 18:30, în etapa cu numărul 34 din Premier League. Partida poate fi urmărită livescore pe romaniatv.net și televizat pe Eurosport 1.

MANCHESTER UNITED – LIVERPOOL LIVE VIDEO Eurosport. 

MANCHESTER UNITED – LIVERPOOL LIVE VIDEO Eurosport.  Suporterii lui Manchester United continuă protestele la adresa familiei Glazer, care deține clubul. Astăzi, cei mai radicali dintre fani au spart barajul forțelor de ordine și au pătruns pe arena „Old Trafford”, cu două ore înaintea meciului cu Liverpool. Partida riscă să fie amânată! Printre motivele de nemulțumire se numără și faptul că United s-a numărat printre inițiatoarele Super Ligii Europei.

Celor de la Liverpool li s-a spus să rămână momentan la hotel. Autocarul lui United a avut mari probleme în a intra în zona stadionului.

Manchester City a învins-o pe Crystal Palace, scor 2-0, în runda 34 din Premier League, iar trupa antrenată de Pep Guardiola este la un singur pas de un nou titlu pe tărâm britanic.

Pep Guardiola a făcut 8 schimbări în primul „11” față de turul de pe Parc des Princes, dar Manchester City nu a avut probleme în deplasarea de pe Selhurst Park. Sergio Aguero și Ferran Torres au înscris în a doua parte a meciului, iar City se pregătește pentru duelul decisiv cu PSG, meci care îi poate asigura calificarea în prima finală Champions League din istoria clubului.

Autopsie Diego Maradona: Cum a murit legenda fotbalului argentinian
În acest moment, Manchester City are 80 de puncte cu 4 etape înainte de finalul campionatului și se află la 13 lungimi de rivala Manchester United, care are un meci mai puțin disputat. Dacă „diavolii roșii” vor câștiga derby-ul cu Liverpool, „cetățenii” mai au de așteptat până săptămâna viitoare, când vor înfrunta Chelsea pe teren propriu.

Simona Halep – Saisai Zheng LIVE VIDEO ONLINE STREAM Digi Sport. La ce oră se joacă meciul

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=v-9cW6bC3PQ