Manda se laudă cu scorul la prezidenţiale în Dolj, deşi a câştigat Iohannis: Rămânem principala forţă politică, ne pregătim de locale

Deşi Klaus Iohannis a câştigat mai multe voturi decât Viorica Dăncilă în Dolj, unul dintre fiefurile PSD, preşedintele PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda, susţine că PSD rămâne principala forţă politică din Dolj. Soţul Olguţei Vasilescu se laudă că PSD a câştigat alegerile din 78 de localităţi din cele 111 şi susţine că "suntem pregătiţi să câştigăm alegerile locale".

RomaniaTV.net
25 nov. 2019, 08:20
Manda se laudă cu scorul la prezidenţiale în Dolj, deşi a câştigat Iohannis: Rămânem principala forţă politică, ne pregătim de locale

„Deşi nu am câştigat 50% + 1 din voturile electoratului pentru candidatul nostru, vestea buna este că PSD Dolj este pe locul 8 la nivel naţional între organizaţiile judeţene social democrate şi pe primul loc la număr de voturi aduse candidatului Viorica Dăncilă – 138.855 (48,21%). Am câştigat alegerile în 78 de localităţi din judeţul Dolj, în 10 dintre ele cu peste 70%, în 30 de localităţi cu peste 60% şi în 38 cu peste 50%, asta însemnând că PSD Dolj rămâne principala forţă politică şi suntem pregătiţi să câştigăm alegerile locale. Le mulţumim doljenilor care ne-au acordat votul de încredere şi echipei PSD Dolj pentru implicare!”, a scris Claudiu Manda pe Facebook, după anunţarea rezultatelor alegerilor prezidenţiale 2019.

Klaus Iohannis a câștigat alegerile la nivel național cu aproape 66% și și-a adjudecat victoria în nu mai puțin de 37 de județe. Viorica Dăncilă a reușit să se impună în doar cinci județe din sudul țării, pierzând la mustață în Buzău, Botoșani și Dolj.

Harta colapsului PSD la alegerile prezidenţiale 2019. Diferenţe colosale faţă de alegerile din 2014