Manelistul Nicolae Guţă a picat la BAC

Manelistul Nicolae Guţă a fost declarat respins la examenul de bacalaureat susţinut în sesiunea de vară din acest an, absolventul Liceului privat "Apollonius" din Petroşani obţinând nota 1.00 la Limba şi literatura română.

RomaniaTV.net
08 iul. 2012, 15:35
Manelistul Nicolae Guţă a picat la BAC

Nicolae Guţă, absolvent al Liceului „Apollonius” din Petroşani, unitate privată, nu a reuşit să obţină notă de trecere la examenul de bacalaureat. Astfel, în dreptul poziţiei cu numărul 185 de pe listele cu rezultatele la bacalaureat, unde este înscris „Guţă N. Nicolae”, reprezentanţii comisiei de bacalaureat au trecut „Respins”, după ce manelistul a obţinut note sub cinci la cele trei probe scrise.

„Nicolae Guţă a obţinut nota 1.00 la Limba română, nota 3 la Matematică şi nota 2 la Geografie”, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX Alexandru Lăutaru, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara.

Manelistul a dat examenul la Şcoala Generală numărul 4 din Petroşani, unitate de învăţământ la care au susţinut bacalaureatul absolvenţii din trei licee din Petroşani.

Directorul Liceului „Apollonius” Petroşani, Mia Albescu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX că Nicolae Guţă venea „din când în când pe la cursuri”.

Nicolae Guţă are 45 de ani şi a absolvit în anul 2012 cursurile Liceului privat „Apollonius” din Petroşani.