Manelistul Nikolas Prym, reţinut pentru înşelăciune, după ce a dat ţeapă la o nuntă

Un cunoscut manelist din Ilfov a fost reţinut pentru înşelăciune. Nikolas Prym a luat avans 2.000 de euro pentru o nuntă şi apoi nu a mai venit să cânte.

12 dec. 2023, 12:22
Manelistul Nikolas Prym, reţinut pentru înşelăciune, după ce a dat ţeapă la o nuntă

Manelistul Constantin Nicolae Mirel, cunoscut ca Nikolas Prym, a fost reținut luni de polițiști, el fiind acuzat de înșelăciune.

Manelistul Nikolas Prym, reţinut pentru înşelăciune, după ce a dat ţeapă la o nuntă

„Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu au documentat activitatea infractionala a unui barbat, de 30 de ani, din orasul Bragadiru, judetul Ilfov, banuit de savarsirea infractiunii de inselaciune.

Citește și: Stenograme incendiare: „Ți-ai vândut sufletul diavolului!”. Cătălin Cherecheș nu scapă de închisoare

Din cercetari a reiesit faptul ca, la data de 8 decembrie 2021, in urma incheierii unui contract pentru prestarea unor servicii muzicale, ar fi indus in eroare un barbat, de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul ca se va prezenta la nunta acestuia, din data de 28 mai 2022, in intervalul orar 23.00 – 01.00, insa acesta nu s-ar fi prezentat si nu ar fi prestat serviciile muzicale, insusindu-si, in mod nejustificat, 2.000 de euro, primiti in urma semnarii contractului.

Astfel, la data de 10 decembrie a.c., politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Giurgiu au pus in executare un mandat de aducere pe numele barbatului in cauza, acesta fiind identificat pe Aeroportul International Henri Coanda si, ulterior, condus la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu.

Citește și: Un bărbat de 24 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu maşina într-un sens giratoriu. George conducea cu 170 km/h

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Giurgiu, barbatul a fost retinut, pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Ilfov.

Ulterior, procurorii au dispus fata de manelistul Nikolas Prym masura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Conform presei din Giurgiu, manelistul trebuia sa cante la o nunta pe 28 mai 2022, la restaurantul D’Alexia din Giurgiu, insa nu a mai venit desi a incasat 2.000 de euro in avans.

Solicitat sa restituie banii, manelistul s-a laudat cu relatii sus-puse, inclusiv ca a fost la Liviu Dragnea acasa.