Mângâiere regală. Kate Middleton face să zâmbească un băiat care este pe moarte

Kate Middleton este, cu siguranţă, o urmaţă demnă a Prinţesei Diana în familia regală britanică. Aflată în vizită în Malaezia, ducesa de Cambridge a reuşit să aducă zâmbetul pe faţa unui băiat bolnav de leucemie în fază terminală.

RomaniaTV.net
13 sept. 2012, 17:54
Mângâiere regală. Kate Middleton face să zâmbească un băiat care este pe moarte

Kate Middleton are darul de a mângâia sufletele celor care au cea mai mare nevoie de asta. Şi a dovedit-o în Malaezia, unde a vizitat, împreună cu prinţul William, un centru de copii care suferă de diverse maladii. Printre copiii pe care i-a vizitat s-a numărat şi un băiat de 15 ani, diagnosticat cu leucemie în fază terminală. Deşi era programat pentru o transfuzie obligatorie în starea sa, puştiul nu a dorit să plece înainte de a o cunoaşte pe ducesă. Iar răbdarea i-a fost răsplătită, pentru că s-a bucurat de o atenţie deosebită din partea lui Kate, care a semnat în felicitarea pentru ziua lui de naştere, l-a mângâiat şi l-a felicitat spunându-i că este „foarte, foarte curajos” şi „foarte frumos”.

Ziua în care a întâlnit-o pe Kate Middleton a fost una dintre cele mai bune pentru Zakwan Anuar, care de obicei este chinuit de dureri atroce. Mama băiatului a povestit că l-a văzut zâmbind pentru prima oară după multă vreme şi a mărturisit printre lacrimi că se teme că nu va mai apuca să-l vadă vreodată atât de fericit şi senin.

Kate şi William, care efectuează un turneu regional prilejuit de împlinirea a 60 de ani la urcarea pe tron a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, au sosit joi în Malayezia, a doua etapă după Singaporea periplului lor de nouă zile.