Manichiura care face furori în acestă iarnă. Ce culori se poartă în sezonul rece

Femeile fac tot posibilul de fiecare dată să fie la modă. Fie că vorbim despre haine sau despre manichiură, acestea vor mereu să iasă din anonimat.

09 dec. 2022, 16:51
Manichiura care face furori în acestă iarnă. Ce culori se poartă în sezonul rece

Manichiura se spune că este pricinipala carte de vizită a unei femei. Fie că vorbim despre unghii colorate sau simple, o manichiură frumoasă dă un plus de eleganță fiecarei femei.

Manichiura care face furori în această iarnă. Ce culori se poartă

Mai este puțin și se apropie sărbătorile de iarnă, așa că doamnele și domnișoarele au început deja să își facă programare la saloanele de înfrumusețare. Mai jos vă arătăm care sunt culorile care se poartă iarna aceasta.

Negrul intens

Cu toate că de multe ori se spune că negrul este o culoare care prevestește durere și tristețe, unghiile negre sunt vedetele sezonuli de iarnă din acest an. Trebuie să rețineți că pentru un plus de elganță această culoare se potrivește perfect cu unghiile scurte.

Citește și : Războiul unghiilor lungi. Aproape 20 de cadre medicale de la Institutul „Marius Nasta”, cercetate disciplinar pentru că şi-au făcut manichiura cu ojă sau gel

Bleumarin și albastrul închis

Aceaste culori te vor face să ieși din anonimat. Albastrul este culoarea care reflectă foarte iarna și este ideală pentru acest anotimp. Această nuanță poate fi adaptată după preferințe, iar doamnele pot opta pentru un albastru regal pentru un plus de eleganță.

Verde smarald

În cazul în care îți dorești o manichiură în ton cu sezonul de iarnă, atunci recomandarea cea mai bună este verdele smarald. Această culoare îți va oferi cu adevărat strălucirea de care ai nevoie. De regulă, se potrivește perfect cu unghiile mai lungi.

Citește și : Cum să îţi faci manichiura de Crăciun. Vezi cele mai îndrăzneţe modele

Roșu închis

Se apropie cu pași repezi Crăciunul și cu siguranță culoarea reprezentativă a acestei sărbători este roșul. Nuanța merge atât pentru o manichiură cu unghii scurte, cât și pentru o lungime medie. Mai mult decât atât, se potrivește perfect cu orice look.

Maro ciocolată

Nuanța metalică de maro ciocolată este în ton cu sezonul, mai ales că merge atât la ținutele elegante, cât și la cele sport. Dacă stăm să ne gândim mai bine numai când le vom privi ne vom gândi la bomboanele de sub brad.

Gri închis

Este o culoare foarte elegantă, iar specialiștii consideră că ă aceasta are un loc special în tendințele din această iarnă. Așa că dacă nu știi exact spre ce culoare să optezi, ei bine, griul este alegerea ideală.