MANIFEST al Generaţiei Facebook către PSD, PNL şi Klaus Iohannis

Pe Facebook circulă un MESAJ - MANIFEST, adresat celor două tabere politice care s-au confruntat în turul doi al alegerilor prezidențiale. ”Generaţia Facebook”, aşa cum semnează autorii manifestului, transmite câteva mesaje și ”sarcini” pentru PSD şi PNL, cât şi pentru preşedintele ales, Klaus Iohannis.

18 nov. 2014, 16:22

Manifestul Generației Facebook:

„Scurt Manifest,
Deruta este mare in ambele tabere. Unii nu inteleg cum au putut sa piarda, altii cum au putut sa castige asa detasat.
Noi Generatia Facebook vrem sa-i lamurim. Suntem generatia tanara, medie, varstnica (dar fiecare cu sufletul tanar) “manipulati” doar de constiinta noastra libera… sa-i spunem “constiinta facebook”.

Mesaj catre PSD:
Incepeti curatenia urgent, scoateti in fata oameni imaculati (sau macar nu asa patati). Asta este sansa voastra. Pe noi nu ne veti prostii cu fluturasii capsati de cupoanele bunicilor nostri, cum nu ne-ati prostit cu bau-baul unui neamt de alta religie decat a voastra, sau cu stafia lui Basescu.
Nu ati furat voi atatia bani cat sa ne puteti cumpara ca pe biserica ortodoxa, pe care ati compromis-o definitiv in ochii nostri.
Doi ani nici nu stiti cat de repede or sa treaca. Iar noi va asteptam.

Mesaj catre PNL:
Cititi mesajul catre PSD si invatati din el. Nu sunteti asa departe de PSD. Avantajul vostru acum a fost ca nu ati avut cheia lor de la cufarul cu bani al tarii noastre.

Mesaj catre Klaus Werner Iohannis:
Am inchis ochii la lamuririle cu care ne-ati nelamurit. Am acceptat raul cel mai mic. V-am oferit puterea si onoarea sa ne reprezentati.

Acum asteptam:
– Asteptam in primul rand sa-i fortati pe cei care ne-au umilit parintii si copiii aflati departe de casa, sa plateasca;
– Asteptam sa ni-i aduceti inapoi acasa cat mai repede cu putinta;
– Asteptam ca impreuna sa aratam in lume ca noi reprezentam Romania.
Cu noi veti fi o forta, fara noi veti deveni o marioneta.

Generatia Facebook s-a nascut. Priviti cat de repede crestem”.