Mantre pe care să le rosteşti când ţi-e greu

Fiecare dintre noi a trăit momentul în care, deşi simţea că este la capătul puterilor, a reuşit să meargă mai departe pentru că altcineva i-a spus cuvintele potrivite sau pur şi simplu el însuşi a găsit fraza magică cu ajutorul căreia a mai găsit rezerve nebănuite de energie care i-au permis să nu se oprească.

11 mart. 2015, 20:58
Mantre pe care să le rosteşti când ţi-e greu

Cateva cuvinte pot avea un efect extraordinar asupra oamenilor, pot inspira oamenii de-a lungul unui antrenament istovitor, astfel incat sa se adune si sa nu renunte in ultima secunda. Aceleasi cuvinte te pot influenta in bine si atunci cand nu te afli in sala de sport. Asigura-te ca ai mereu asupra ta o hartie cu cateva fraze care sa te ajute sa depasesti momentele grele cu care te intalnesti de-a lungul unei zile. Iata 6 mantre pe care sa le rostesti cand ti-e greu.

1. Da, poti

Spunandu-ti ca poti face ceva poate face diferenta dintre a renunta sau a merge mai departe. Transmite-i creierului tau ca o poti face, iar corpul tau te va urma. Nu vrei sa te imlici in acel proiect coplesitor. Spune-ti „Da, o pot face” si treci imediat la actiune. Mintea stapaneste materia, nu-i asa?

2. Provoaca-te sa te schimbi

Care este definitia nebuniei? Sa faci aceleasi lucruri si sa astepti rezultate diferite. Daca vrei sa te schimbi, trebuie sa o iei ca pe o provocare. Principiul se aplica atat la fitness cat si la orice altceva. Trebuie sa iesi din zona e confort daca vrei ca lucrurile sa fie diferite. Fiecare zi in care te provoci singur pentru a schimba ceva risca sau incearca ceva diferit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Citeşte şi Obiceiuri ale celor mai optimişti oameni