Mara Bănică, mărturii sincere despre depresie. Cum a reușit jurnalista să își revină din situația delicată: „E mare lucru să poți să mergi puternică și încrezătoare pe stradă”

Mara Bănică este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, însă și ea s-a confruntat cu probleme interioare. În ultima perioadă a trecut prin mai multe schimbări ale aspectului, iar scopul acestor îmbunătățiri a fost strict pentru a-și rezolva problemele cu încrederea în sine.

09 feb. 2024, 10:09
Mara Bănică, mărturii sincere despre depresie. Cum a reușit jurnalista să își revină din situația delicată: „E mare lucru să poți să mergi puternică și încrezătoare pe stradă”
Mara Bănică, mărturii sincere despre depresie. Cum a reușit jurnalista să își revină din situația delicată: „

Mara Bănică și-a făcut mai multe operații estetice și arată mult mai tânără. Aceste modificări au venit ca urmare a unor probleme cu care vedeta s-a confruntat în ultima perioadă.

Citește și: Val de critici pentru Mara Bănică după ce s-a operat la față: „Nu mai ești tu, nu-ți stă bine”. Cât a plătit pentru intervenția controversată

Mara Bănică, mărturii sincere despre depresie

Mara Bănică a mărturisit că nu se mai simțea bine în pielea ei din cauza aspectului fizic, așa că și-a găsit alinarea în operații estetice. Acum este foarte mulțumită de felul în care arată și se bucură de complimentele primite zilnic.

Am întinerit, ăsta e scopul unui lifitng. Complimentele sper să fie reale, nu doar de complezență, nu că ar conta pentru mine. Dacă eu mă simt bine, asta e tot ce contează. Chiar mă simt bine, știți ce minunat e? Eram în depresie și nu eram fericită cu mine. Dacă puteți, faceți-vă schimbări. E mare lucru să poți să mergi puternică și încrezătoare în tine pe stradă. Totul faci pentru tine, nu pentru vreunul. A fost destul de greu procesul, eu încă sunt în proces. Eu fac niște intervenții cu laser acum, care nu sunt obligatorii, dar am eu niște probleme. Un lifting nu acționează și sub ochi. Eu am ales să fac niște proceduri extraordinar de dureroase, dar foarte bune pentru față și ten. Îmi scot și niște pete, că dacă nu ai minte la tinerețe asta e. Mai am două luni de tratamente, după care pot să merg și eu la plajă”, a declarat Mara Bănică, potrivit WOWbiz.

Aceste proceduri au costat-o pe Mara Bănică destul de mulți bani, deși știa ce o așteaptă din punct de vedere bănesc. Dar cum frumusețea costă, jurnalista nu s-a dat înapoi și a scos din buzunar atât cât a fost nevoie pentru operațiile estetice.

Depinde de ceea ce îți faci și ce tip de lifting vrei. Eu am un lifting total cervico-facial și atunci a costat 10.000 de euro. Pe lângă el, mi-am făcut o blefaroplastie superioară și un lip lift. Astea mi le-a dat la un gen de pachet cu 3.000 de euro, deci am dat 13.000. Există persoane care au nevoie doar de mini-lifting, adică nu te taie și prin păr, îți întinde doar la obraji, sau au nevoie de lifting de gât sau blefaro, nu sunt toate cazurile la fel”, a mai afirmat Mara Bănică.

Citește și: Mara Bănică, cerută în căsătorie prin poștă. Cum a ajuns să se căsătorească, de fapt: „Face surprize când nu te aștepți”