Mara Bănică a fost la un pas să-și piardă viața. Mașina jurnalistei a luat foc din senin, în timp ce se afla în trafic. „Nu am niciun fel de explicație”

Mara Bănică are ghinion după ghinion. Recent vedeta a trecut printr-o experiență cruntă, care a speriat-o foarte tare și care aproape i-a adus sfârșitul.

14 feb. 2024, 23:47
Mara Bănică a fost la un pas să-și piardă viața. Mașina jurnalistei a luat foc din senin, în timp ce se afla în trafic. „Nu am niciun fel de explicație”

Mara Bănică se afla în mașină, în trafic, iar la un moment dat autoturismul ei a luat foc. Vedeta nu a înțeles deloc cum a fost posibil așa ceva fiindcă mașina ei are toate reviziile la zi.

Jurnalista a tras o adevărată sperietură când a văzut ce se întâmplă. După ce a observat că îi curge ceva din mașină, Mara Bănică a scos telefonul și a filmat motorul mașinii.

„Deci îmi curge ceva din mașină. Nu mai iese fum”. Ulterior, un bărbat se aude spunând: „Aici se simte miros de apă, ulei. Nu e fum”, iar înainte ca filmarea să se încheie brusc Mara a mai spus: „Nu mă sunați! Că nici baterie n-am”.

Citește și Irina Nicolae, mărturii emoționante despre fetița pe care a pierdut-o în urma unei nașteri provocate. Cum își educă fiica în vârstă de 6 ani

După postarea inițială, Mara Bănică n-a mai spus nimic, iar fanii au fost foarte îngrijorați fiindcă voiau să știe ce s-a întâmplat cu ea.

Ulterior, când a ajuns acasă, jurnalista le-a spus fanilor ce i s-a întâmplat. Se pare că mașina i-a luat foc din senin, iar ea a tras o sperietură pe cinste. Din fericire, bruneta a scăpat nevătămată, însă a rămas cu o mare dilemă. Aceasta nu înțelege cum mașina i-a luat foc, având în vedere că are toate reviziile la zi și nicio problemă.

„Marți, 13 februarie, 17 ceasuri rele la mine… Am făcut un story mai devreme, mi-a luat foc mașina. Mi-a luat foc mașina undeva în București, m-am speriat foarte tare. Mi-a luat foc din senin, nu am niciun fel de explicație de ce s-a întâmplat asta pentru că este o mașină bună, cu toate reviziile la zi, e inexplicabil. E absolut inexplicabil!”, a spus Mara Bănică, în mediul online.

Citește și Emi de la „Noaptea Târziu”, răbufnire de milioane la Power Couple România: „Când femeia vrea să fie independentă și vrea să facă ceva și nu poate. Știi cum e: Vine prostul și rezolvă”