Mara Bănică, cuprinsă de tristețe, de ziua sa de naștere: „Mă simt singură și cam a nimănui. Simt doar nevoia de iubire”

Mara Bănică a împlinit, în urmă cu câteva zile, frumoasa vârstă de 48 de ani, dar mărturisește că se simte singură, de când tatăl ei a murit.

24 nov. 2023, 14:12
Mara Bănică, cuprinsă de tristețe, de ziua sa de naștere: „Mă simt singură și cam a nimănui. Simt doar nevoia de iubire”
Mara Bănică, mesaj emoționant de ziua ei de naștere

Mara Bănică, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi, a reușit de-a lungul carierei să ajungă la inima publicului datorită felului său de a fi. Cu toate astea, în ultima vreme, jurnalista a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să își trăiască viața personală departe de ochii lumii. Din când în când, vedeta ține legătura cu fanii săi de pe rețelele sociale.

Citește și: Mara Bănică șterge pe jos cu Monica Gabor. Ce părere are jurnalista despre CV-ul fostei lui Irinel Columbeanu: „Ălora poți să le zici orice. Halesc”

De această dată, Mara Bănică a postat un mesaj emoționant în mediul online, cu ocazia zilei sale de naștere, când a împlinit 48 de ani. Chiar dacă este o femeie împlinită din orice punct de vedere, jurnalista nu s-a putut bucura pe deplin de această sărbătoare, ci mai degrabă a fost încercată de un sentiment de tristețe din cauza pierderii tatălui său.

Asta-s eu, aveam vreo 3 ani, poza e făcută de tata, ca toate pozele mele reușite de altfel. Scriu despre tata și azi pentru că împlinesc 48 de ani, am 2 copii, pe mama și îmi lipsește tata mult. E a doua aniversare fără el, pe prima n-am conștientizat-o, tocmai se dusese. Ei, azi e mai rău decât atunci. Mă simt singură și cam a nimănui, așa. 

Nu-mi ziceți chestii gen „îi ai pe cei mici” ca nu-s în depresie. Simt doar nevoia de iubire ca a tatei și pe care știu că n-am cum să o mai găsesc pe lume. Și acum, bilanț. Băi copii, nu-s fericita. Aia e. Dar sunt bucuroasă ca sunt slabă!:)) Amân multe lucruri pe care vreau să le fac pentru mine și am zile în care mă simt ca la Targsor în varianta de 11 stele”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mara Banica (@marabanica)

Citește și: Mara Bănică, cerută în căsătorie prin poștă. Cum a ajuns să se căsătorească, de fapt: „Face surprize când nu te aștepți”

În cadrul postării aniversare, vedeta le-a dezvăluit fanilor decizia importantă pe care a luat-o în urmă cu puțin timp. Vedeta are de gând să facă o schimbare în privința înfățișării sale, iar de aceea se va lăsa pe mâinile medicului estetician.

„Pe rețelele de socializare, toate suntem frumoase cu Faceapp, bogate pe colțul canapelei și fericite cu un Rolex fake. Bă, eu mă simt chiat urâțică, dar pe 8 decembrie m-am programat la lifting, nici mega bogată nu sunt, dar trăiesc mai bine decât mulți, Rolex am din banii mei, dar aș mai vrea unul. Mulți din listă, ipocriți, o să-mi dați acum whatsappuri pentru că ați fost ani de zile la petrecerile mele, dar dacă nu mai fac chefuri, habar n-aveți când e ziua mea, pentru că așa sunteți, ipocriți.

Am primit odată de la o dra din showbizz un tricou cu eticheta de la EcoClean. A fost amuzant. De 7-8 ani, la 12 noaptea, îmi scrie „La mulți Ani” Lizeta Haralambie. Inclusiv astă seară a făcut-o, așadar e numărul unu!:) A fost și motivul postării mele. Mi-a cam îndoit reflexele. Constanța este cheia spre un caracter drept și ea e un om constant. Drept nu știu cât e, ca ne-am ciondănit noi într-o vară, dar despre morți, numai de bine!

Eu când nu sunt fericită, scriu. Dar cum n-aș vrea să-mi zică unii că n-au citit atât de mult niciodată, mă opresc, îmi rog cunoștințele să nu abunde în whatsappuri cu urări, că știm cum e treaba deja, și vă anunț că vin tăvălug anul ăsta. Urarea mea către voi de ziua mea e „iubiți-vă cât ține!” Urarea mea către mine e „regăsește-te!” Va pup!”, a mai spus Mara Bănică.