Mara Bănică, despre starea soţilor Lis: „Sunt în aceeaşi rezervă, Viorel e mai rău”

Mara Bănică a făcut dezvăluiri despre starea soţilor Lis. Oana şi Viorel au fost infectaţi cu coronavirus şi acum sunt internaţi în spital. Vineri seara, fostul primar al Capitalei, a fost oprit la Institutul "Matei Balș".

14 nov. 2021, 23:44
Mara Bănică, despre starea soţilor Lis: „Sunt în aceeaşi rezervă, Viorel e mai rău”
Mara Bănică, despre starea soţilor Lis

Mara Bănică, despre starea soţilor Lis. Starea Oanei Lis s-a înrăutățit brusc la doar puțin timp după ce a fost infectată cu noul coronavirus, iar medicii au decis să o interneze și pe ea în spital, tot la Matei Balș.

Citeşte şi: Oana Lis, prima reacție după ce ea și Viorel Lis au fost testaţi pozitiv cu coronavirus: „Vă rog să ne ţineţi pumnii!”

Mara Bănică, despre starea soţilor Lis

Mara Banică a fost cea care l-a determinat pe Viorel Lis să meargă la spital, în primă fază. „Am vorbit cu Oana chiar în această dimineață, ea e mai bine, Viorel e așa și așa. El făcuse booster-ul (n.r. doza a treia) luna trecută. El a făcut ambele doze ale vaccinului în luna martie.

Oana m-a sunat alaltăieri că Viorel nu vrea să meargă la spital. Au chemat Salvarea, l-au testat, dar rezultatul nu apucase să vină. Ea era pozitivă, iar Viorel aștepta rezultatul, însă îi era rău, îi scăzuse saturația la vreo 80 și ceva.

Eu l-am determinat să se ducă la spital. Oana, săraca, l-a dus cu căruciorul la mașină, că Viorel nu poate să mai meargă. L-au internat și l-au trecut pe Remdesivir. Oana s-a dus, ieri, să-și facă tratamentul și au internat-o și ea. E în aceeași rezervă cu el!”, a dezvăluit Mara Bănică, pentru Click.ro.

La 77 de ani, Viorel Lis are probleme de sănătate din ce în ce mai grave. Starea fostului primar al Capitalei se degradează pe zi ce trece. Pe perioada pandemiei, Lis nu a ieşit mai deloc din casă.

A suferit o semi-pareză la picioare, lucru care i-a afectat serios mobilitatea. Acum abia dacă poate să se mai târască prin casă, cu ajutorul soţiei sale, Oana.