Mara Bănică, devastată de durere! Jurnalista a izbucnit în lacrimi în direct la TV

Mara Bănică este încă afectată de moartea tatălui său, care a decedat la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut. Jurnalista a izbucnit în lacrimi în emisiunea lui Cristi Brancu, în momentul în care au fost difuzate imagini cu el.

10 ian. 2023, 17:07
Mara Bănică, devastată de durere! Jurnalista a izbucnit în lacrimi în direct la TV

Mara Bănică avea o relație specială cu tatăl său, care a murit la vârsta de 70 de ani. Jurnalista și-a pierdut părintele pe 17 noiembrie, însă amintirile cu el încă sunt încă vii.

Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, Mara Bănică nu și-a putut stăpâni emoțiile și a plâns în direct, la Prima TV.

Citiți și: Mara Bănică avea o relație specială cu tatăl său. Drama prin care acesta a trecut, după ce ani de zile s-a luptat cu o boală necruțătoare

Mara Bănică: „Am avut un tată fabulos!”

Mulțumesc lui Dumnezeu, am avut un tată absolut fabulos. A fost lângă mine 37 de ani, am avut un tată cum nu au mulți.(…) Mama mă ceartă mereu, îmi face observație, îmi spune că nu am dreptate, dar eu zic așa, că soarta este momentul nașterii și momentul morții, pe care nu le putem schimba și îmi place să cred că nu e sinonimă cu destinul și că el este din momentul în care ne naștem și murim și doar pe ăla îl putem schimba. Una peste alta, pe 1 era ziua lui, era născut de Revelion, ar fi făcut 72 de ani. Totuși, este un firesc al vieții, ferească Dumnezeu să-ți moară copiii. Părinții mor, că nu vrem noi să se întâmple e altceva, dar până la urmă tot se întâmplă”, a declarat Mara Bănică în emisiunea lui Cristi Brancu, conform wowbiz.ro

Jurnalista și mama ei se pare că nu au avut o relație foarte apropiată, însă durerea și suferința simțite în urma morții bărbatului le-a apropiat mai mult ca oricând.

Îmi pare rău că a trebuit să moară tata ca să ne împrietenim mai mult. Am vorbit cu mama atâtea lucruri, câte n-am vorbit în toată viața mea„,  a mărturisit vedeta.

De asemenea, mama Marei Bănică a povestit despre momentul în care și-a cunoscut soțul, cu care a fost căsătorită timp de 48 de ani.

Anul a fost frumos, dar s-a încheiat rău. Aveam 15 ani când l-am cunoscut și el 19. Am fost căsătoriți 48 de ani. Mama mea avea 48 de ani când a rămas văduvă și fost de o decență, o demnitate, un bun simț extraordinar și o am model. Poate acum unii vor încerca să înțeleagă de ce sunt așa de tare, pentru că am avut un așa model și așa o învăț și pe Mara să fie, plânsul se face cu ușa închisă”, a spus Herta Bănică.

În momentul în care a aflat că tatăl său a încetat din viață, jurnalista a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

Tata s-a stins astazi dimineata. Suntem socati. Anesteziati. Muti de durere. Il vom depune maine, la ora 14.00, la biserica Sfantul Gheorghe Nou. Slujba de inmormantare va fi sambata, la ora 12.00, la biserica. Dumnezeu sa te Ierte si sa te Odihneasca, tati! Te iubesc pana la cer, acolo unde te ai dus acum, si inapoi. Iti multumesc pentru tot ce sunt. Pentru ca tot ce sunt iti datorez tie„, a scris Mara Bănică, pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Mara Bănică a născut o fetiţă. Primele declaraţii: „Astăzi este şi ziua mamei mele”