Mara Bănică, dezvăluiri despre al treilea copil. Ce planuri are jurnalista: „Mai am niște ovule congelate”

Mara Bănică, dezvăluiri despre al treilea copil. Jurnalista a dezvăluit motivele pentru care ia în calcul varianta de a mai deveni mamă încă o dată. Chiar dacă recunoaște că îi este deja greu cu doi copii, totuși, i-ar plăcea să mai rămână din nou gravidă.

25 mai 2023, 14:59
Mara Bănică, dezvăluiri despre al treilea copil. Ce planuri are jurnalista: „Mai am niște ovule congelate”
Mara Bănică, dezvăluiri despre al treilea copil

Mara Bănică, dezvăluiri despre al treilea copil. Vedeta are doi copii, un băiat și o fată pe care îi iubește necondiționat și de care se ocupă cu sfințenie. În cadrul unui interviu, vedeta a mărturisit că se gândește să aducă pe lume și al treilea copil, însă nu s-a hotărât încă.

Citește și: Mara Bănică, în prag de divorţ? Ce spune jurnalista despre soţul ei: „Momentan e aici, dar nu știu pentru cât timp”

Mara Bănică, dezvăluiri despre al treilea copil

Jurnalista a declarat că a stat suficient timp acasă pentru a-și crește fetița, însă acum nu mai are răbdare și își dorește să revină în media, chiar dacă și-a reluat activitatea pe care a gestionat-o cu succes de-a lungul timpului, și anume, organizarea de evenimente.

E o discuție, să știi că ne-am pus problema asta. Mai am niște ovule congelate și le vom ține 5 ani, așa e procedura și pe măsură ce trece fiecare an, eu deja am intrat în al doilea, mă gândesc că până la urmă tot o crimă e.

Pe de altă parte, mă gândesc nu la faptul că mi-e mie greu sau că nu mă duce organismul, ci la faptul că fac 50 de ani și am doi copii și aș vrea să îi aduc cât mai târziu în momentul în care eu nu o să mai fiu. E singurul motiv pentru care pun întrebări așa.

Am revenit la muncă, ca să zic așa. Eu organizez demult evenimente, toată lumea știe cu copilul meu, cu statul acasă, dar nu prea mai pot să stau și în plus, cei de la brandul cu care colaborez sunt prietenii și nașii fetiței mele și le fac evenimentele de peste 10 ani”, a declarat Mara Bănică, potrivit Wowbiz.ro.