Mara Bănică a izbucnit în plâns în fața camerelor! „Nu ai cum să înțelegi până nu treci prin asta. E foarte proaspăt ce s-a întâmplat.”

Mara Bănică a avut parte de o suferință de nedescris odată cu moartea tatălui său. Oricât de puternică s-a dovedit a fi jurnalista, de-a lungul timpului, acest subiect este încă mult prea proaspăt în mintea și sufletul ei.

10 mai 2023, 00:13
Mara Bănică a izbucnit în plâns în fața camerelor! „Nu ai cum să înțelegi până nu treci prin asta. E foarte proaspăt ce s-a întâmplat.”

Mara Bănică a adunat în jurul ei foarte mulți fani, în principal datorită faptului că este extrem de sinceră. Aceasta a dovedit de-a lungul timpului că este cât se poate de transparentă, că spune lucrurile verde-n față și că nu crede în menajamente. Carisma și simțul umorului au făcut publicul să o îndrăgească și să ajungă își găsească loc în sufletele românilor.

Citește și: Mara Bănică a vorbit despre începuturile relației cu soțul său. Ce s-a întâmplat când bărbatul i-a cunoscut fiul: „Tu ești sigură că noi nu ne-am mai întâlnit?”

De curând, aceasta a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță. Acolo, jurnalista a vorbit despre unele dintre cele mai grele momente din viața ei. Printre acestea s-a numărat și trecerea în neființă a tatălui ei, care a fost destul de recentă. Mara Bănică a povestit faptul că de curând, regretatul ei părinte i-a apărut într-un vis, fapt care a emoționat-o și a tulburat-o foarte tare. Măruță a întrebat-o pe vedetă care ar fi lucrul pe care și-ar dori să i-l mai spună tatălui său, iar aceasta a mărturisit, vizibil emoționată, că singurul lucru pe care și-l dorește este ca părintele ei să nu se fi stins atât de repede.

Mara Bănică urmărită de vise cu tatăl ei decedat

„L-am visat ultima oară acum două nopți. Mă rog mult la Dumnezeu să nu-l mai visez. Nu am mai putut să dorm, m-am trezit, m-a tulburat foarte rău. Am visat că cineva mi-a zis că trebuie să merg neapărat în vizită la tata, tata era la o închisoare sau ca o închisoare, pentru că era un geam exact ca în filmele americane, și să-i duc pachet, în pachet multe medicamente. Se făcea intrarea undeva pe net, deci trebuia să completezi un formular și ăla se făcea roz și din roz, verde. Eu m-am apucat să completez, în vis, și nu a mai apucat să se facă verde că s-a făcut roșu pentru că nu am dat click la timp.

Am sunat o prietenă, o asistentă medicală: „Bă, ajută-mă, mai fă o data intrarea.” Și aia m-a ajutat să intru încă o data, o tipă de la spitalul Floreasca, și am ajuns la tata, care era într-o cămașă cadrilată roșu cu negru, pe care el o avea, o poartă fiul meu, am o poză cu el în care o poartă. Eu am pus mâna pe geamul ăla, să vină și el să pună mâna, iar el nici nu m-a băgat în seamă, a început să scormonească cu o frenezie în pungile alea, căuta un medicament anume. Poate gândul lui că dacă lua antibiotic poate trăia. Ăsta a fost visul și nu mai vreau să-l visez. Oricum era îmbrăcat, ceea ce e bine, arăta tânăr, nu avea păr alb, dar nu mi-a făcut bine. Nu vreau să fiu ipocrită.

Întrebată care este lucrul pe care ar vrea să îl transmită tatălui ei, aceasta a răspuns:

„Să mai stea aș fi vrut mult (n.r – începe să plângă). Nu ai cum să înțelegi până nu treci prin asta. De tata îmi aduc aminte cu drag, dar și cu o durere, pentru că e foarte proaspăt ce s-a întâmplat.”, i-a dezvăluit Mara Bănică lui Cătălin Măruță.

Citește și: Mara Bănică, dezvăluiri despre salariile vedetelor din Antenă: „Câştigam mai mulţi bani decât Mirela Vaida”. Ce relaţie are cu actuala prezentatoare de la Acces Direct, dar şi cu fosta, Simona Gherghe