Mara Bănică şi Dan Capatos, la un pas de moarte

Mara Bănică şi-a deschis sufletul pe pagina sa de Facebook, uimindu-şi astfel prietenii virtuali. Toată lumea ştie prietenia sa cu Dan Capatos, însă nimeni nu ştia cum a început totul şi cum de prietenia lor a trecut testul timpului.

RomaniaTV.net
03 iul. 2015, 08:45
Mara Bănică şi Dan Capatos, la un pas de moarte

Mara Bănică şi-a adus aminte cu drag de momentele frumoase pe care le-a trăit de-a lungul timpului şi de prietenia bine sudată cu al său coleg de breaslă, Dan Capatos.

Recent, Mara Bănică şi-a uimit fanii de pe un cont de socializare cu o un text emoţionant despre cea mai durabilă şi sinceră prietenie a sa. De asemenea, tot în acelaşi text, Mara Bănică şi-a adus aminte de un moment care a apropiat-o şi mai mult de Dan Capatos. Şi anume, cel în care amândoi au fost la un pas de moarte.

ŞOC! Mara Bănică a fost luată pe sus de poliţişti, direct din casă! Află motivul

„Îl ştiu pe Capatos de fix 21 de ani. La cum îl cunosc, ştiu sigur că habar n-are. Ar zice „Da?”. Prin ’98, era să murim împreună într-un elicopter. El era la „Evenimentul”, eu la „Ziua” şi îl însoţeam pe ministrul de Interne într-o vizită de lucru. Nici nu mai ştiu de ce a aterizat forţat elicopterul ăla, dar ştiu că am fugit cu Capi vreo 150 de metri pe câmp, de frică să nu explodeze.

Am fost prietenă bună cu prima lui gagică, tot ploieşteancă, tot jurnalist. A doua lui gagică i-a devenit nevastă. Şi ea tot din branşă, îi văd rar împreună, nu ne vizităm în timpul liber. Mereu îmi zic în minte: „Băi, ăştia-s ca ai mei. Pe viaţă, nene”, a scris Mara Bănică pe Facebook.

Citeşte şi  Lovitură TERIBILĂ pentru Antena 1: Este vorba de două vedete, Simona Gherghe şi Dan Capatos