Mara Bănică, în doliu. Jurnalista este distrusă de durere: „S-a stins astăzi dimineaţă. Suntem şocaţi. Anesteziaţi”

Mara Bănică este în doliu, după ce tatăl ei s-a stins din viaţă joi dimineaţă. Jurnalista şi întreaga familie sunt distruşi de durere şi încearcă să fie raţionali, pentru a duce la bun sfârşit întregul proces de înmormântare.

17 nov. 2022, 17:26

Mara Bănică, în doliu. Vestea tristă a fost făcută publică chiar de jurnalistă, pe reţelele de socializare. Nu a menționat care este cauza decesului, însă a precizat că trupul neînsuflețit al tatălui său urmează să fie depus mâine, 18 noiembrie, la biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală.

Vedeta și tatăl său au avut o relație foarte bună și erau apropiați. Acesta avea 71 de ani, vârstă pe care a împlinit-o chiar de Revelion.

Citeşte şi: Mara Bănică, momente dificile cu două luni înainte să nască. „Nu mă așteptam să pățesc asta!”

Mara Bănică, în doliu

Tata s-a stins astazi dimineata. Suntem socati. Anesteziati. Muti de durere. Il vom depune maine, la ora 14.00, la biserica Sfantul Gheorghe Nou. Slujba de inmormantare va fi sambata, la ora 12.00, la biserica.

Dumnezeu sa te Ierte si sa te Odihneasca, tati! Te iubesc pana la cer, acolo unde te ai dus acum, si inapoi. Iti multumesc pentru tot ce sunt. Pentru ca tot ce sunt iti datorez tie„, este mesajul transmis de Mara Bănică, pe pagina sa de Facebook.

Cu ceva timp în urmă, vedeta le-a transmis public părinților săi cât de mult îi iubește și cât le mulțumește pentru tot ceea ce au făcut pentru ea. Mai mult decât atât, jurnalista i-a dedicat câteva rânduri în special tatălui său, cu aproape doi ani în urmă.

M-a învățat să merg, să înot, să pescuiesc, să citesc cartea și abia apoi să văd filmu. M-a învățat să râd, m-a mângâiat când am plâns. Mi-a arătat marea pentru prima oară. A trăit doar pentru mine mai mult de jumătate din viața lui”, scria la acea vreme jurnalista.

Mara Bănică, confesiuni despre bărbatul misterios din viaţa ei

Mara Bănică a fost extrem de disretă în ceea e privește relația cu soțul ei, amândoi au convenit că nu se vor afișa împreună. De asemenea bărbatul este plecat în mare parte din țară, iar cei doi se întâlnesc la două sau trei săptămâni.

Relația cu soțul meu este minunată. De când ne-am cunoscut, am devenit o familie din prima zi. El e foarte încântat de faptul că o să devină tată. Vedem fetița la ecograf și e foarte fericit, zici că a făcut-o el cu el, este copie unu la unu, dar fetele seamănă cu tații. Nu ne-am supărat niciodată, suntem absolut la fel și în majoritatea timpului râdem.

Ne înțelegem extraordinar de bine, lucrurile au mers ca unse, ca în filme și mă ajută foarte mult. În primul rând e ajutorul acesta moral și în al doilea rând, el e un sprijin real pentru mine, nu-mi lipsește absolut nimic din punct de vedere financiar, chiar  dacă el în perioada asta nu e în țară”, declara Mara Bănică, înainte să devină mamă a doua oară.