Mara Bănică rupe tăcerea! Propriul său fiu nu îi spune mamă. „Mi-e dor să-l iau în brațe”

Mara Bănică este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România. Deși este celebră, vedeta TV a avut grijă de-a lungul timpului să își țină familia și viața privată departe de ochii curioșilor.

14 mart. 2024, 21:23
Mara Bănică rupe tăcerea! Propriul său fiu nu îi spune mamă. „Mi-e dor să-l iau în brațe”
Mara Bănică rupe tăcerea!

Mara Bănică rupe tăcerea! Recent, jurnalista care are doi copii a mărturisit că fiul său, care este în pragul adolescenței nu îi mai spune mamă, ci folosește un alt apelativ.

Citește și Mara Bănică, adevărul despre relația cu Serghei Mizil: “Vreau să fie cât mai mult în viața mea”

Mara Bănică rupe tăcerea!

Prezentatoarea TV a dezvăluit că fiul său i se adresează cu ”boss” și a mărturisit că lucrurl acesta o doare.

”Acum e la faza la care îmi spune boss fi-miu… Sigur de la cercul de prieteni, păi are perioade, nu știi cum sunt copiii? Și îi spuneam aseară, deci aseară am început să plâng: ‘Mama, te implor, nu îmi mai spune așa!’ Zice: ‘Dar eu glumesc, boss!’ Dar eu sufăr, că eu sunt mămuca ta. Când îmi spuneai tu la 7 ani ‘mămuca mea’… A crescut, mi-e dor să-l iau în brațe…”, a declarat Mara Bănică  în podcastul lui Jorge.

Chiar dacă are doi copii extrem de frumoși, Mara Bănică nu exclude ideea de a mai aduce pe lume încă unul. Cu toate acestea, vedeta a subliniat că se gândește și la vârstă.

”E o discuție, să știi că ne-am pus problema asta. Mai am niște ovule congelate și le vom ține 5 ani, așa e procedura și pe măsură ce trece fiecare an, eu deja am intrat în al doilea, mă gândesc că până la urmă tot o crimă e. Pe de altă parte, mă gândesc nu la faptul că mi-e mie greu sau că nu mă duce organismul, ci la faptul că fac 50 de ani și am doi copii și aș vrea să îi aduc cât mai târziu în momentul în care eu nu o să mai fiu. E singurul motiv pentru care pun întrebări așa”, a mai spus Mara Bănică, pentru WowBiz. 

Mara Bănică, mărturii sincere despre depresie

Mara Bănică a mărturisit că nu se mai simțea bine în pielea ei din cauza aspectului fizic, așa că și-a găsit alinarea în operații estetice. Acum este foarte mulțumită de felul în care arată și se bucură de complimentele primite zilnic.

„Am întinerit, ăsta e scopul unui lifitng. Complimentele sper să fie reale, nu doar de complezență, nu că ar conta pentru mine. Dacă eu mă simt bine, asta e tot ce contează. Chiar mă simt bine, știți ce minunat e? Eram în depresie și nu eram fericită cu mine. Dacă puteți, faceți-vă schimbări. E mare lucru să poți să mergi puternică și încrezătoare în tine pe stradă. Totul faci pentru tine, nu pentru vreunul. A fost destul de greu procesul, eu încă sunt în proces. Eu fac niște intervenții cu laser acum, care nu sunt obligatorii, dar am eu niște probleme. Un lifting nu acționează și sub ochi. Eu am ales să fac niște proceduri extraordinar de dureroase, dar foarte bune pentru față și ten. Îmi scot și niște pete, că dacă nu ai minte la tinerețe asta e. Mai am două luni de tratamente, după care pot să merg și eu la plajă”, a declarat Mara Bănică, potrivit WOWbiz.

Aceste proceduri au costat-o pe Mara Bănică destul de mulți bani, deși știa ce o așteaptă din punct de vedere bănesc. Dar cum frumusețea costă, jurnalista nu s-a dat înapoi și a scos din buzunar atât cât a fost nevoie pentru operațiile estetice.

„Depinde de ceea ce îți faci și ce tip de lifting vrei. Eu am un lifting total cervico-facial și atunci a costat 10.000 de euro. Pe lângă el, mi-am făcut o blefaroplastie superioară și un lip lift. Astea mi le-a dat la un gen de pachet cu 3.000 de euro, deci am dat 13.000. Există persoane care au nevoie doar de mini-lifting, adică nu te taie și prin păr, îți întinde doar la obraji, sau au nevoie de lifting de gât sau blefaro, nu sunt toate cazurile la fel”, a mai afirmat Mara Bănică.

Citește și Mara Bănică a fost la un pas să-și piardă viața. Mașina jurnalistei a luat foc din senin, în timp ce se afla în trafic. „Nu am niciun fel de explicație”