Mara Bănică, transformare totală! Cum arată jurnalista, după ce s-a operat la nivelul feței. ”Ești altcineva, nu mai ești tu! Păcat”

Celebra jurnalistă, Mara Bănică, s-a transformat radical! Se pare că Mara Bănică și-a luat inima în dinți, și chiar înainte de Crăciun, a trecut pe la cabinetul medicului estetician.

29 dec. 2023, 12:40

Mara Bănică a ajuns, din nou, pe masa de operație, chiar înainte de Crăciun.

Citește și Mara Bănică, cuprinsă de tristețe, de ziua sa de naștere: „Mă simt singură și cam a nimănui. Simt doar nevoia de iubire”

După externare, “doctorașul vedetelor”, așa cum este cunoscut Valentin Burada, a fost cel responsabil cu “protecția” brunetei, care a părăsit clinica la bordul unei limuzine.

Jurnalista și-a luat inima în dinți și a trecut, din nou, pragul cabinetului medicului estetician. Celebra jurnalistă ar fi stat în spital nu mai puțin de patru zile, însă tot efortul a meritat. Bruneta arată, în prezent, total diferit.

Mara ar fi scos din buzunar în jur de 15.000 de euro pentru a arăta cât se poate de bine, potrivit Cancan.ro.

Bărbatul care a ajutat-o cu căratul bagajelor a fost nimeni altul decât Valentin Burada, cel cunoscut drept “doctorașul vedetelor”. Jurnalista a ieșit cu bandaje pe cap și cu fața umflată.

Mara Bănică era vizibil afectată de intervenție, mai ales că se poate observa din fotografii că fața ei era foarte umflată.

Chiar și așa, a părăsit zona cu o limuzină, retrăgându-se acasă pentru odihnă. Recent, aceasta a postat și pe Instagram o imagine în care se poate vedea rezultatul final, însă părerile fanilor săi nu au fost pozitive.

În secția comentariilor, românii au scris: „Ești altcineva, nu mai ești tu, Mara!”, „Ce tristă ești. Cred că nici ție nu îți place în totalitate ce vezi în oglindă. Îmi plăcea mai mult de tine naturală”, „Erai mai frumoasă autentică”, „Păcat, nici nu mai semeni. Prea mare transformarea”.

”Sfătuiesc fetele să nu își mai pună implant”

În anul 2007 a început seria operațiilor la nivelul sânilor. Însă ghinionul a urmărit-o și, ulterior, a fost implicată într-un accident rutier care i-a distrus implanturile. Așa că a ajuns pe mâinile medicilor, din nou.

De altfel, la vremea aceea, Mara sfătuia tinerele să nu își facă implanturi.

„În 2007 a fost prima operație. Aveam totul rupt pe stânga… Și mușchiul s-a rupt. Sânul meu stâng era jos de tot și celălalt era normal. Am făcut prima operație, după aceea am revenit. I-am ridicat a doua oară.

A treia oară am zis să ii fac mai mari. Am făcut o mare prostie acum niște ani.

Sfătuiesc fetele să nu își mai pună implant. Erau atât de mari si grei că nu mai puteam de spate. Îmi pare rău că am avut silicoane prea mari. Nu am avut minte și nu am ascultat doctorul când eram tânără.

Citește și Mara Bănică, cerută în căsătorie prin poștă. Cum a ajuns să se căsătorească, de fapt: „Face surprize când nu te aștepți”

Am zis că merge așa, nu a mers, a avut doctorul dreptate. Nu mai puteam ridica copilul în brațe, nu mai puteam sta de durere, durerea se ducea pe brațe, cervicala mă durea”, a declarat Mara Bănică, în cadrul unei emisiuni.