Mara Mareș, consiliera lui Cîțu, rupe petrecerile de pe litoral în Loft, Mamaia

Mara Mareș, consiliera premierului Florin Cîțu, s-a abonat la petrecerile de lux de pe litoralul românesc, iar clubul preferat rămâne Loft, din Mamaia.

17 aug. 2021, 20:07

Mara Mareș, consiliera prim-ministrului Florin Cîțu, se află în vacanță pe litoralul românesc și până acum nu a ratat nicio petrecere de fițe.

Îmbrăcată în pantaloni albi, evazați și un maieu negru, Mara Mareș a atras toate privirile bărbaților prezenți la petrecere, dar nu a dat atenție niciunuia dintre ei. Aceasta s-a concentrat pentru pe prietenii cu care venise și nu a interesat-o nicio altă prezență masculină.

Mara Mareș s-a cinstit cu vin alb alături de prieteni și au dansat cu toții până spre orele 23.00 iar apoi au plecat, relatează CanCan, unde puteți afla mai multe despre acest subiect.

Mara Mareş (29 de ani) a fost aleasă deputat în legislatura 2016-2020. În 2017, a fost învestită a președinte al organizației de tineret a PNL. În februarie 2021, Florin Cîţu a numit-o în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului, decizie publicată în Monitorul Oficial.

“Am 26 de ani şi m-am născut în Făgăraş, unde am locuit până la 16 ani, iar în 2008 am avut şansa de a pleca la studii în Marea Britanie. Am studiat timp de doi ani la Colegiul St. Clare’s din Oxford, am absolvit Bacalaureatul internaţional, apoi au urmat patru ani la King’s College London, unde am studiat Studii Europene şi Internaţionale, un an pe care l-am petrecut la Madrid cu program Erasmus, unde am studiat ştiinţe politice în limba spaniolă. Masteratul l-am urmat la University College of London, Politici Publice Europene. Am revenit în România cu gândul de a face ceva pentru ţara mea”, se descrie Mara Mareș.

Mara Mareş, numită consilier de stat în Cancelaria premierului: „Voi fi acelaşi om al acţiunii care pe oriunde merge lasă lucrurile mai bune decât le-a găsit”

Mara Mareş

afirmă că Proiectul Generaţia Altfel ”continuă prin fiecare tânăr care se implică, care îşi asumă responsabilităţi, e transparent, crede ceea ce spune şi spune ceea ce crede”.

”Veşti bune! Începând de astăzi îmi voi continua activitatea şi proiectele din rolul de Consilier de Stat în Cancelaria Prim Ministrului Florin Cîţu. Aş putea să vă scriu tot ce am de gând să fac din această nouă poziţie, dar prefer să nu fac asta acum. Aşa cum mă ştiţi, îmi place şi consider că este corect să comunic doar ceea ce ori deja s-a concretizat, ori este extrem de aproape de finalizare. Ce pot să vă spun însă cu certitudine încă de pe acum este că voi fi acelaşi om al acţiunii care pe oriunde merge lasă lucrurile mai bune decât le-a găsit. Asta voi face în echipa premierului”, a scris Mareş pe Facebook.

Mara Mareş, preşedinte al TNL, a candidat la alegerile parlamentare de anul trecut pe listele PNL Bucureşti, de pe locul 8, loc care nu a fost eligibil.

”După un an complicat pentru România, în care m-am dedicat total activităţii din Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, în Guvernul Ludovic Orban, preiau, astăzi, noua misiune, aşa cum mă ştiţi: implicat şi determinat, cu seriozitate şi profesionalism, cu acelaşi singur obiectiv: realizările pentru oameni. Rămân la treabă.  Îi mulţumesc pentru încredere premierului Florin Cîţu”, a ascris Ignat pe Facebook.

În februarie 2020, Ignat a fost prins în timp ce conducea un autoturism cu numerele provizorii expirate, în judeţul Alba.