Mara Mareş, numită consilier de stat în Cancelaria premierului: „Voi fi acelaşi om al acţiunii care pe oriunde merge lasă lucrurile mai bune decât le-a găsit”

În Monitorul Oficial a fost publicată, marţi seară, decizia privind numirea Marei Mareş în funcţia de consilier de stat în Cancelaria premierului.

17 feb. 2021, 09:06
Mara Mareş, numită consilier de stat în Cancelaria premierului: „Voi fi acelaşi om al acţiunii care pe oriunde merge lasă lucrurile mai bune decât le-a găsit”

Mara Mareş afirmă că Proiectul Generaţia Altfel ”continuă prin fiecare tânăr care se implică, care îşi asumă responsabilităţi, e transparent, crede ceea ce spune şi spune ceea ce crede”.

”Veşti bune! Începând de astăzi îmi voi continua activitatea şi proiectele din rolul de Consilier de Stat în Cancelaria Prim Ministrului Florin Cîţu. Aş putea să vă scriu tot ce am de gând să fac din această nouă poziţie, dar prefer să nu fac asta acum. Aşa cum mă ştiţi, îmi place şi consider că este corect să comunic doar ceea ce ori deja s-a concretizat, ori este extrem de aproape de finalizare. Ce pot să vă spun însă cu certitudine încă de pe acum este că voi fi acelaşi om al acţiunii care pe oriunde merge lasă lucrurile mai bune decât le-a găsit. Asta voi face în echipa premierului”, a scris Mareş pe Facebook.

Mara Mareş, numită consilier de stat în Cancelaria premierului

Mara Mareş, preşedinte al TNL, a candidat la alegerile parlamentare de anul trecut pe listele PNL Bucureşti, de pe locul 8, loc care nu a fost eligibil.

De asemenea, a fost numit consilier de stat Ion Alin Dan Ignat, fost secretar de stat din Ministerul Muncii.

”După un an complicat pentru România, în care m-am dedicat total activităţii din Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, în Guvernul Ludovic Orban, preiau, astăzi, noua misiune, aşa cum mă ştiţi: implicat şi determinat, cu seriozitate şi profesionalism, cu acelaşi singur obiectiv: realizările pentru oameni. Rămân la treabă.  Îi mulţumesc pentru încredere premierului Florin Cîţu”, a ascris Ignat pe Facebook.

În februarie 2020, Ignat a fost prins în timp ce conducea un autoturism cu numerele provizorii expirate, în judeţul Alba.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, nemulţumit de înlocuirea Avocatului Poporului. „Dacă vor forţa schimbarea doamnei Renate Weber, o să atacăm hotărârea la CCR”


loading...