Maradona apelează din nou la „mâna lui Dumnezeu” pentru a scăpa Argentina de coronavirus

Diego Maradona speră ca o intervenție divină pentru a opri pandemia de coronavirus din Argentina şi a ilustrat acest lucru printr-o comparaţie cu faimosul său gol împotriva Angliei la Campionatul Mondial din 1986.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 10:33
Maradona apelează din nou la „mâna lui Dumnezeu” pentru a scăpa Argentina de coronavirus

Guvernul din țara sud-americană a restructurat fotbalul și a decis să suspende retrogradarea timp de două sezoane. Astfel, Gimnasia, clubul unde este antrenor Maradona, aflat pe locul 19 din 24, a fost salvat de la retrogradare. Gestul l-a impresionat pe fotbalist, care a numit această decizie „mâna lui Dumnezeu”.

„Lucrul acesta s-a întâmplat astăzi și este noua ‘mână a lui Dumnezeu'”, a spus Maradona, potrivit Reuters. El se referă la golul său înscris cu mâna în meciul contra Angliei la Campionatul Mondial din 1986.

„Dar astăzi cer ca mâna lui Dumnezeu să ne scape de pandemie pentru ca oamenii să revină la o viața normală, să fie sănătoși și fericiți”, a conchis Maradona.

În Argentina sunt 4,127 de cazuri confirmate cu Covid-19 și s-au înregistrat 214 decese.

Diego Maradona a vorbit despre viața sa extrasportivă, axându-se pe consumul de cocaină.

„Am luat droguri într-o bună parte a carierei mele, dar niciodată nu le-am folosit pentru a mă stimula. Cei care spun că poți fi stimulat de cocaină nu știu nimic. Eu am fost dependent de droguri, sunt și voi fi. Nu mă pot schimba”, a declarat fostul sportiv.

Citeşte şi: Dybala, testat pozitiv cu coronavirus pentru a patra oară