MARCA DIAVOLULUI, dispozitivul care va transforma oamenii în ZOMBI

Marca diavolului este un implant de radiofrecvenţă, care poate să realizeze transformări în corpul uman. Biogeneticienii au creat un dispozitiv cu ajutorul căruia ADN-ul poate fi modificat, creând schimbări de comportament, cognitiv și psihic.

31 oct. 2015, 18:05
MARCA DIAVOLULUI, dispozitivul care va transforma oamenii în ZOMBI

Este vorba despre schimbări epigenetice care se produc în corpul uman, scrie efemeride.ro. Cercetările au vizat rolul geneticii în comportamentul uman, sănătate psihică.

Epigenetica poate să intervină în formarea fetusului, sau mai târziu, în cursul vieții. Modificările sunt ereditare și se produc pe parcursul mai multor generații. Specialiștii au denumit genele care produc astfel de transformări dramatice, gene toxice.

Citeşte şi Harta genetică a Europei: De unde se trag românii

O persoană care va fi vaccinată cu un vaccin genetic modificat, va suferi transformări în ceea ce privește sănătatea mentală și comportamentul. Se susține că fiecare dintre noi avem un virus zombi, care poate fi activat, iar transformările sunt devastatoare.

Prin astfel de intervenții, o persoană devine un mort-viu. Sunt derulate proiecte genetice care pot duce la iadul pe Pământ. Aceste proiecte se derulează în cel mai mare secret, omenirea fiind pusă în fața faptului împlinit.

Cercetătorii de la Universitatea McGill din Montreal, Canada, au făcut un transplant a unei bucăți de creier de la o prepeliță la un pui. Puiul avea vibrații vocale, care sunt specifice prepeliței. Ceea ce se dorește este obținerea de super-soldați, super-inteligenți care să aibă o forță ucigătoare maximă.

În culisele științei, va fi creată o rasă de mutanți care va stăpâni omenirea, susțin doi cercetători americani.

Citeşte şi Misterul copiilor verzi. Au fost găsiţi lângă o grotă şi erau îmbrăcaţi cum nu s-a mai văzut

În articolul pe care l-au publicat, ei au subliniat faptul că aceste proiecte sunt finanțate prin universități sau centre de cercetare, din fonduri private. Este aproape imposibil să controlezi aceste proiecte, atâta timp cât, ele sunt finanțate din fonduri private. În această situație, nici rezultatele nu se dau publicității.

Implantul realizat de biogeneticienii americani a fost făcut public, mult mai târziu. Între timp, cercetătorii au realizat teste de laborator, asigurându-se că implantul este eficient.