Marcel Ciolacu anunţă că PSD va contesta la CCR legea privind desfiinţarea şecţiei speciale

Marcel Ciolacu a anunţat că PSD se opune desfiinţării secţiei speciale şi ameninţă că dacă legea va trece de Parlament, social-democraţii vor ataca măsura la CCR.

08 mart. 2021, 12:41
Marcel Ciolacu anunţă că PSD va contesta la CCR legea privind desfiinţarea şecţiei speciale

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţa că PSD va vota împotriva legii de desfiinţare a Secţiei Speciale.

„Menţinem punctul de vedere al CSM. Secţia Specială nu trebuie desfiinţată. Vom vota împotriva ei”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a mai anunţat că dacă legea va trece de Parlament, social-democraţii vor face toate demersurile şi cva ataca la CCR această lege.

Citeşte şi: Stelian Ion: „Secţia specială a fost un mecanism menit să intimideze şi să persecute magistraţii incomozi”

 

Marcel Ciolacu: PSD va depune moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui

PSD va depune, în această săptămână, la Senat, o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, a declarat luni preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

„Am decis în cadrul Biroului Politic Naţional să depunem în această săptămână la Senat moţiunea împotriva ministrului Năsui, aşa cum am anunţat. Motivele – blocarea măsurii 3, fonduri europene, 478 de milioane de euro în acest moment blocate din cauza faptului că domnul ministru a găsit de cuviinţă să îşi facă un cont de administrator în procedura de selectare a companiilor”, a spus Ciolacu într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu se opune desfiinţării Secţiei Speciale. „Avem o criză economică evidentă şi prioritatea acestui Guvern a devenit deodată Secţia Specială”