Marcel Ciolacu aruncă bomba: PSD este pregătit în orice moment să îşi asume guvernarea şi are specialiştii pregătiţi la orice oră din zi şi din noapte

Marcel Ciolacu vine cu o nouă declaraţie incediară. Liderul PSD spune că PSD este în orice moment pregătit să îşi asume guvernarea şi are specialiştii necesară ca să facă acest lucru.

25 mart. 2021, 15:49
Marcel Ciolacu aruncă bomba: PSD este pregătit în orice moment să îşi asume guvernarea şi are specialiştii pregătiţi la orice oră din zi şi din noapte

Marcel Ciolacu aruncă bomba. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe la Botoşani.

Marcel Ciolacu aruncă bomba: PSD este pregătit în orice moment să îşi asume guvernarea

„Eu nu vreau să-l dezmint pe preşedintele României, domnul Klaus Iohannis care spunea că Parlamentul nu mai reflectă realitatea. Îl anunţ oficial că, după trei luni de când a revenit Guvernul său, Parlamentul nu mai reflectă realitatea. Dacă mergem mâine la vot, vom avea o altă structură a Parlamentului. Lucrurile s-au întors foarte repede. PSD este pregătit în orice moment şi are specialiştii necesari pregătiţi la orice ora din zi şi din noapte şi să îşi asume această guvernare. Am spus că PSD este capabil şi îşi asumă o guvernare în plină criză sanitară şi economică”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat joi la Botoşani dacă este în interesul social-democraţilor în prezent să revină la guvernare.

PSD vrea comisie de anchetă parlamentară care să ancheteze acuzaţiile aduse de ministrul Sănătăţii fostului Guvern privind „măsluirea cu premeditare a datelor pandemiei”. Şeful PSD Marcel Ciolacu spune că este vorba despre „un atentat la sănătatea românilor şi la siguranţa statului”.

„Măsluirea cu premeditare a datelor pandemiei de către Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor și la siguranța statului! Răfuiala din Guvern dintre USR și PNL scoate la lumină ceea ce PSD spunea de multă vreme: că datele pandemiei sunt falsificate în funcțiile de interesele lor electorale, de cât de abrupt scădeau în sondaje! Cu premeditare, în deplină cunoștință de cauză!”, a scris Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, pe Facebook.

Liderul PSD a anunţat că va cere înființarea unei Comisii speciale de anchetă în Parlament „care să scoată la lumină toată golănia liberală”. Mai mult, Marcel Ciolacu cere USR să susţină acest demers.

„Faptele lor sunt prea grave, ca să mai poată fi ascunse sub preș! Voi cere înființarea unei Comisii speciale de anchetă în Parlament, care să scoată la lumină toată golănia liberală! Și mă aștept ca transparenții de la USR să susțină acest demers!!! Românii trebuie să știe cine sunt vinovații pentru suferințele îndurate, iar cei vinovați să răspundă conform legii!”, a conchis Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, revoltat că banii pentru gărzile medicilor şi asistentelor ar putea fi tăiaţi. „E o crimă. O să plece iar medicii!”