Marcel Ciolacu, atac nimicitor la adresa lui Florin Cîţu. „Marele Brad Pitt în mizerie și cu Raluca Turcan von Brukenthal! Faceţi la Guvern documente de partid, fără a mișca un deget pentru vaccinare”

Marcel Ciolacu îl acuză pe premierul Florin Cîţu că a ratat toate ţintele de vaccinare şi "se preface că nu înțelege de ce". Mai mult, preşedintele PSD îl acuză pe şeful Executivului că a făcut la Guvern documente de partid "fără a mișca un deget pentru vaccinare și pentru pregătirea țării de un posibil val 4 al pandemiei.

28 iul. 2021, 14:31
Marcel Ciolacu, atac nimicitor la adresa lui Florin Cîţu. „Marele Brad Pitt în mizerie și cu Raluca Turcan von Brukenthal! Faceţi la Guvern documente de partid, fără a mișca un deget pentru vaccinare”

Marcel Ciolacu, atac nimicitor la adresa lui Florin Cîţu. Preşedintele PSD nu a ratat ocazia de a o ironiza pe Raluca Turcan, ministrul Muncii, după ce i-a urat „La mulţi ani” lui baronului Samuel von Brukenthal, care e decedat în 1803.

„După ce a ratat – #bigtime – toate țintele de vaccinare, coordonatorul principal al campaniei, premierul Cîțu, se preface că nu înțelege de ce. Dacă ar scoate capul din întâlnirile cu primarii din partid, adevărul i-ar exploda în față:

Pentru că România este #NEGUVERNATĂ de la începutul anului!!! Campania de vaccinare n-a fost o clipă în #echipacastigatoare! Pentru că voi faceți la Guvern documente de partid și împărțiți banii românilor pentru a pune mâna pe ciolan la PNL, fără a mișca un deget pentru vaccinare și pentru pregătirea țării de un posibil val 4 al pandemiei.

Pentru că v-ați pus voi – marele Brad Pitt în mizerie și cu Raluca Turcan von Brukenthal – în tot felul de clipuri penibile doar ca să vă faceți #campanie pentru Congres. I-ați speriat atât de rău pe români, încât închid televizorul numai când vă văd!!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Citeşte şi: Florin Cîţu face gafă după gafă. Premierul spune că PNL e „cel mai mare partid din opoziţie”

Marcel Ciolacu, atac nimicitor la adresa lui Florin Cîţu. „Nu v-a păsat absolut deloc că există și o Românie rurală”

„Pentru că ați oprit vaccinul la granița marilor orașe și nu v-a păsat absolut deloc că există și o Românie #rurală, care avea nevoie de o strategie diferită! Mai mult, NU ați făcut niciun fel de #parteneriat cu administrațiile locale; nu le-ați dat nicio atribuție primarilor în afară să îi cocoșați, ca și anul trecut, cu tot felul de costuri legate de organizarea centrelor de vaccinare. Cât de ticălos să fii să dai acum vina tot pe ei, când toată comanda este la voi și la DSP-ul politizat de voi! Cât de ticălos să fii să vrei ca nota de plată să fie plătită tot de români prin noi și noi restricții absurde?!

Și totul, toată suferința, toate restricțiile și scăderea nivelului de trai pentru ce?! Pentru Congresele voastre de doi bani?!!!”, a mai precizat Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Guvernul Cîţu, acuzat că vrea să impună vaccinarea anti-COVID. Europarlamentarii PSD, avertisment de la Bruxelles: „România riscă să devină oana neagră a UE”


loading...