Marcel Ciolacu, către Guvernul Cîţu: Retrageţi măsurile aberante, testaţi pentru normalitate!

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu cere Guvernului Cîţu să renunţe la "restricţiile fără logică", precum închiderea magazilor la ora 18, şi să testeze câţi mai mulţi oameni pentru COVID-19 astfel încât România să revină cât mai repede la "normalitate".

31 mart. 2021, 16:16
Marcel Ciolacu, către Guvernul Cîţu: Retrageţi măsurile aberante, testaţi pentru normalitate!

„Retrageți măsurile aberante, testați pentru normalitate! Renunțați la restricțiile fără logică, precum închiderea magazinelor la ora 18.00! Aceasta este condiția obligatorie pentru orice dialog cu Guvernul despre preluarea controlului pandemiei. Fiindcă noi avem soluții eficiente, voi știți doar să provocați haos și tensiune socială!”, susţine liderul PSD Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

Citeşte şi: Florin Cîţu: „Nu vrem să închidem economia, dar toţi trebuie să respectăm legea” VIDEO

Marcel Ciolacu vine şi cu câteva propuneri care ar putea readuce „normalitatea”.

„Deduceți din impozit costul testelor rapide achiziționate de orice companie din țară pentru testarea regulată a angajaților;
Redeschideți restaurantele, teatrele sau muzeele, cu intrarea doar după test rapid negativ și decontați acestor instituții costurile cu testarea;
Testați prin sondaj profesorii și elevii suspecți sau contacții lor pentru a păstra școlile deschise și în cazul apariției unor infectări în sălile de clasă”, este îndemnul lui Marcel Ciolacu pentru guvernanţi.

Marcel Ciolacu spune şi în ce condiţii poate avea loc un dialog PSD cu Guvernul Cîţu.

„Despre asemenea măsuri cu impact concret putem discuta dacă ați avea un dram de rațiune! Înainte, însă, anulați aceste restricții care fac oamenilor mai mult rău decât bine”, mai spune liderul PSD.

De asemenea, Marcel Ciolacu mai are o solicitare pentru reprezentanţii coaliţiei de guvernare: „încetați să-i mai jigniți și amenințați pe românii care protestează când voi, de la Voiculescu la Turcan, sunteți primii care nu respectați regulile elementare anti-COVID!”.

Citeşte şi: Proteste anti-restricţii în faţa spitalelor. Medici: Suntem stupefiați! Am ajuns din eroi, torționari, criminali, asasini