Marcel Ciolacu cere demisia lui Nicuşor Dan: „Tu te interesezi de căldura bucureştenilor pe 10 noiembrie? Tu în noiembrie te trezeşti?”

”Faţă de partenerii mei de la PNL, îi invit să recunoaşcă că au greşit că l-au susţinut pe Nicuşor Dan”, a spus Marcel Ciolacu. 

13 nov. 2022, 22:08
Marcel Ciolacu cere demisia lui Nicuşor Dan: „Tu te interesezi de căldura bucureştenilor pe 10 noiembrie? Tu în noiembrie te trezeşti?”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică la Antena 3 despre Nicuşor Dan că cel mai bine este să îşi dea demisia şi să lase bucureştenii să găsească un viceprimar, pentru că nu are capacitatea de a conduce administrativ Capitala României.

”Tu te interesezi de căldura bucureştenilor pe 10 noiembrie? Tu în noiembrie te trezeşti? Să sune Ciolacu. E o incoerenţă, are excedent în septembrie de 200 de milioane de lei şi cere ajutor la guvern. O să avem discuţia în coaliţie, dacă premierul doreşte să aibă această discuţie, nu e în atribuţiile mele”, a spus Ciolacu, după ce primarul Capitalei i-a cerut să vorbească cu Ministrul de Finanţe pentru a rezolva problema termiei în Bucureşti.

Marcel Ciolacu, ironic la adresa primarului Capitalei: „Nu m-a dus capul până acum să îl sun pe Câciu să-i cer să-i plătească datoriile lui Nicuşor Dan”
Liderul PSD a continuat: ”Din punctul meu de vedere, îmi menţin părerea, cel mai bine este să îşi dea demisia, să lase bucureştenii să găsească un viceprimar. Nu are capacitatea de a conduce administrativ Capitala României,  nu are ştiinţa necesară”.

”Faţă de partenerii mei de la PNL, îi invit să recunoaşcă că au greşit că l-au susţinut pe Nicuşor Dan”, a spus Ciolacu.

Nicuşor Dan îi prezintă lui Marcel Ciolacu sumele alocate pentru termie din 2012 până acum / Primarul Capitalei: Nu trebuie să fii olimpic la matematică ca să înţelegi că în ultimii doi ani am alocat sume considerabil mai mari pentru termie

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan i-a prezentat lui Marcel Ciolacu, liderul partidului din care face parte şi Gabriela Firea, „cea care a adus Primăria Capitalei în faliment, un grafic cu sumele alocate din anul 2012 şi până în prezent pentru termie. „Nu trebuie să fii olimpic la matematică ca să înţelegi că în ultimii doi ani am alocat sume considerabil mai mari pentru termie decât administraţia trecută”, i-a mai transmi edilul Nicuşor Dan preşedintelui social-democraţilor.

Ludovic Orban îi cere lui Nicuşor Dan să lase Guvernul în frig: „Mai bine să le îngheţe ţurloaiele guvernanţilor decât să sufere de frig bucureştenii”
„Pentru împrospătarea memoriei domnului Marcel Ciolacu, şeful de partid al Gabrielei Firea, cea care a adus Primăria Capitalei în faliment, iată graficul cu sumele alocate pentru termie de municipalitate din 2012 până în prezent. Nu trebuie să fii olimpic la matematică ca să înţelegi că în ultimii doi ani am alocat sume considerabil mai mari pentru termie decât administraţia trecută”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.