Marcel Ciolacu: „Da, suntem pregătiţi să preluăm guvernarea. Vom mări pensiile cu 40%, este lege şi trebuie respectată”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, la România TV, că partidul său este pregătit să-şi asume guvernarea după alegerile parlamentare.

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 17:12
Marcel Ciolacu: „Da, suntem pregătiţi să preluăm guvernarea. Vom mări pensiile cu 40%, este lege şi trebuie respectată”

Ciolacu a afirmat că săptămâna viitoare PSD va prezenta zilnic câte un program de măsuri, pe fiecare domeniu, începând cu sănătatea, despre care afirmă că este cel mai important domeniu care trebuie redresat în acest moment.

„Da, suntem pregătiți să preluăm guvernarea. Vom veni cu programe, săptămâna viitoare, pentru fiecare domeniu în parte. De aceea avem specialiști pe liste. De aia nu pot dormi eu noapte că duduie economia! A scăzut nivelul de trai, oamenii nu mai au din ce să trăiască!

Dacă ajungem la guvernare, vom respecta legea pensiilor, le vom mări cu 40%. La fel și cu alocațiile, vor respecta legea și le vom dubla. Și ei vor fi obligați să le mărească, așa cum scrie în lege.

De la 1 ianuarie nu mai au voie primarii să subvenționeze gigacaloria. Nu mai au voie să subvenționeze, Uniunea Europeană interzice. Este posibil un astfel de scenariu (n.r. să se nască proteste de amploare, la fel ca în Bulgaria).”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.

Citeşte şi: Ciolacu: „Eficienţa măştilor în spaţiile închise ni s-a demonstrat nouă clar că este eficientă”


loading...