Marcel Ciolacu demască manevrele „staliniste” ale lui Clotilde Armand: „Un primar ilegal. Nu conteaza ce votați voi, contează cine numără voturile”

Marcel Ciolacu a comentat la B1TV scandalul voturilor ce o are ca protagonistă pe Clotilde Armand. Peședintele PSD o acuză că a ajuns primar printr-o manevră "stalinistă".

18 aug. 2021, 22:20
Marcel Ciolacu demască manevrele „staliniste” ale lui Clotilde Armand: „Un primar ilegal. Nu conteaza ce votați voi, contează cine numără voturile”

Marcel Ciolacu

a făcut comentarii asupra scandalului voturilor în care este implicat actualul primara l sectorului 1, Clotilde Armand. Președintele PSD consideră că aceasta a ajuns în funcție prin  intemediul unei fraude.
Liderul Partidului Social Democrat consideră că primarul Clotilde Armand nu este aptă pentru funcția pe care și-a însușit-o.

De asemenea, Ciolacu critică și justiția română care nu a tras la răspundere pe niciuna dintre persoanele care apar pe înregistrarea fraudării voturilor pentru primăria sectorului 1.

„Eu am hotărât ca PSD-ul să nu-și asume o campanie directă de strângere de semnături, ci doar să susțină o acțiune cetățenească., pentru demiterea lui Clotilde Armand. Între timp au apărut imaginile. Ce caută neamurile tale în clădire? Cine a văzut să mergi cu consilierii personali în sala unde se numără voturile și unde sunt saci?

Unii penali sunt buni unii penali sunt răi? Justiția trebuie să fie echilibrată și corectă. Pentru restul nu ai mandate de reținere. Niciunul din acea sală nu a fost chemat în fața justiției, nimeni nu a fost chemat până acum la nicio anchetă.

Eu trebuie să fac poliție? Jandarmeria ar trebui, repet ca să intri în clădire trebuie să anunți jandarmul ca să intri. În acea cameră nu ai voie sa numeri voturile acolo, ai dreptul să intri doar ca membru al biroului de sector, ridici sacii de la secție te duci îi numeri. Sunt vreo 509 saci.

Cam greu să desființeze în septembrie SIIJ, deși așa se dorește ca să nu se afle ce s-a întâmplat.

E o frauda evidentă, avem de-a face cu un primar ilegal, dictonul stalinist nu conteaza ce votați voi contează cine numără voturile. E depășit total administrativ, ne-a îngropat în gunoaie și șobolani. Te bați cu mafia, dar tu ești șefa mafiei. A spus că se luptă cu mafia. Când duci lucrurile astfel încât să nu ții licitație și să alegi după bunul plac o companie nu vi se pare cam mult?”, a criticat președintele PSD.

Marcel Ciolacu: „Vor distruge această țară în următorii ani”

Marcel Ciolacu consideră ca președintele Iohannis trebuie să-și asume responsabilitatea pentru situația în care se află România la acest moment. Liderul PSD mai acuză că Partidul Social Democrat ar fi discriminat în ceea ce privește sancțiunile aplicate.

„Dacă se întâmpla ca asupra unui ministru pesedist să planeze acuzele care planează asupra lui Cîțu, dacă Gabriela Firea ar fi fost în secția de vot în camera în care se număra ce s-ar fi întamplat?

Daca un ministru al justiției ar fi facut astfel de examene neanunțate netransparente, opinia publica ar fi sărit pe el. Dacă un pesedist ar fi făcut astfel de abuzuri. Vor distruge această țară în următorii ani prin acest mod haotic de a conduce un guvern. Dacă Iohannis nu înțelege că trebuie să iasă să spună: „Am greșit m-am pacalit”. 72% dintre români consideră că România se îndreaptă într-o directie greșită.
Sunt categoric pregătit să intru la guvernare. Parlamentul României nu mai reflectă voința românilor și trebuie alegeri anticipate.

PSD-ul are cât toate partidele care formează partidele perdanților la un loc, la acest moment. ” a declarat Marcel Ciolacu.