Marcel Ciolacu desfiinţează coaliţia de guvernare: Acest Guvern s-a transformt în bâlci. E un bazar unde fiecare schimbă pentru interesul lui! – EXCLUSIV

Marcel Ciolacu vine cu noi declaraţii acide după ruptura din coaliţia de guvernare generată de remanierea lui Stelian Ion.

02 sept. 2021, 21:13
Marcel Ciolacu desfiinţează coaliţia de guvernare: Acest Guvern s-a transformt în bâlci. E un bazar unde fiecare schimbă pentru interesul lui! – EXCLUSIV

Marcel Ciolacu desfiinţează coaliţia de guvernare. Preşedintele PSD acuză că guvernanţii au transformat guvernul într-un bâlci şi într-un bazar, unde fiecare are miză proprie şi luptă pentru interesul său.

Marcel Ciolacu desfiinţează coaliţia de guvernare: Acest Guvern s-a transformt în bâlci. E un bazar unde fiecare schimbă pentru interesul lui!

„Asta e să încalci spiritul Cosntituţiei, să nu asculţi de români. A fost doar nevoia lui pentru ciolan. Acest Guvern s-a transformt în bâlci. E un bazar unde fiecare schimbă pentru interesul ei. E o singură moţiune de cenzură. Moţiunea scrisă de USR e o bătaie de joc. Iertaţi-mă, românii au alte aşteptări. MOţiunea lor vorbeşte de protocol, ce treabă are protocolul cu parlamentul. USR nici nu are cum să depună o moţiune.

De ce vorbim noi de moţiune? USR e la putere sau în opoziţie. Ei vor să se folosească de PSD? Ei, nu merge. Şantajezi Guvernul României? Şatajezi ce bani sunt pe la ministere? I-a păcălit pe româi că facem o ţară fără penali, că nu vor mai fi pensii speciale. Când s-a vorbit de Cîţu că e penal au zis că e o problemă internă a PNL. E varianta că USR şi AUR să semneze moţiunea şi să o votăm noi.

Există o singură moţiune, a PSD şi să vorbim asupra textului. Eu din text trebuie să evit să vorbesc de Năsui. Să depună moţiune AUR cu USR. Vă spun aici în exclusivitate. Să semneze AUR şi USR moţiunea şi noi o votăm şi pică guvernul Cîţu. Eu împreună cu toţi colegii mei o vom vota, vă promit. Au suficiente semnături, îi mai cer lui Orban, că pentru el o fac. E treaba lor. Eu am ce vota, nu depun moţioune de cenzură dacă nu am 234 de semnături. Nu se folosesc de PSD ca să îşi negocieze ei nemerniciile din Guvern şi funcţiile lor.  Trebuie să fie transparenţă, nu să împartă Cioloş… ălă e furt domnule, nu PNDL 3, când a împărţit bnai pe principii politice cu consultanţele de la PNRR. S-au îngrozit şi cei de la comisie, au zis că ce, aduc consultanţii de pe marte, e furt la drumul mare. Avem milioane de măşti în depozite la Băneasa, nu le-au dat la oameni, putrezesc acolo.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu desfiinţează coaliţia de guvernare: Acest Guvern s-a transformt în bâlci. E un bazar unde fiecare schimbă pentru interesul lui! – EXCLUSIV