Marcel Ciolacu, dezvăluiri despre familia sa. „Tatăl meu a fost pilot. Copiii de militari nu putea fi securişti sau informatori”

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a povestit miercuri că tatăl său a fost pilot, iar copiii de piloţi, militari şi de ofiţeri nu puteau fi securişti sau informatori. De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor a vorbit despre motivul pentru care a renunţat la doctoratul de la SRI.

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 13:40
Marcel Ciolacu, dezvăluiri despre familia sa. „Tatăl meu a fost pilot. Copiii de militari nu putea fi securişti sau informatori”

„Faptul că sunt acuze că eu am blaturi cu preşedintele Iohannis… Nu cred că preşedintele Iohannis a făcut vreodată vreun atac mai virulent asupra unui lider politic, nici cred că asupra lui Liviu Dragnea, acea acuză ruşinoasă şi mincinoasă că eu aş fi vândut Ardealul. (…) Cea cu securiştii este o poveste apărută în spaţiul public acum trei – patru ani, nu în ceea ce mă priveşte în mod direct. Tatăl meu a fost pilot. Noi am avut o percheziţie de la Securitate în casă. Copiii de piloţi şi copiii de militari, de ofiţeri nu puteau să fie securişti sau informatori. Cine face astfel de acuze ar trebui să se informeze foarte bine”, a declarat Marcel Ciolacu, la Digi 24.

Preşedintele interimar al PSD a comentat faptul că a există voci în Partidul Social Democrat care sugerează că ar trebui să faci un pas în spate de la conducerea partidului.

Marcel Ciolacu a mai precizat că a vrut să facă un doctorat la Academia de Informaţii, la care a renunţat.

„Acel doctorat era strict legat de meseria mea din acest moment, de ocupaţia mea din acest moment, mai exact – de parlamentar. Privea modul de etică în intelligence şi funcţionarea Comisiei de verificare a Serviciului Român de Informaţii”, a spus Marcel Ciolacu.

De asemenea, Marcel Ciolacu a vorbit şi despre angajarea nepoatei sale la ICR. Liderul social-democraţilor susţine că nepoata sa, Andreea Ciolacu, a terminat facultatea cu media 10. „Vă rog să faceți diferența între un copil bun și altfel de numiri”, a afirmat Ciolacu. 

Marcel Ciolacu, prima reacţie despre angajarea nepoatei sale la ICR. „A terminat Regia cu 10. Vă rog să faceţi diferenţa”

Tot astăzi, Marcel Ciolacu a anunţat că va candida la şefia partidului în echipă cu Paul Stănescu, secretar general al PSD.

Marcel Ciolacu anunţă OFICIAL cu ce echipă va candida la preşedinţia PSD