Marcel Ciolacu, dezvăluiri oneste despre viaţa de familie. Liderul PSD, tranşant cu viitoarea noră: „I-am spus ca să ştie regulile de la început”

Marcel Ciolacu a lăsat deoparte rigoarea impusă de statutul de politician şi s-a aşezat la masă cu jurnalista Ionela Năstase pentru o discuţie lejeră, ca de sărbătoare.

24 apr. 2021, 22:17
Marcel Ciolacu, dezvăluiri oneste despre viaţa de familie. Liderul PSD, tranşant cu viitoarea noră: „I-am spus ca să ştie regulile de la început”
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, viaţa de familie. Apropierea sărbătorilor pascale i-a prilejuit liderului PSD rememorarea unor amintiri dragi. Ciolacu a rămas fidel obiceiurilor din copilărie, astfel că, la fiecare sărbătoare religioase, se alătură celorlalţi membri ai familiei.

Ne strângem cu toţii. Fac parte dintr-o familie numeroasă. Suntem trei fraţi. Marea majoritate avem băieţi. La un singur băiat există o singură nepoată care este cea mai răsfăţată în familie. Andreea este singura fată. 

Şi fiul meu, şi nepoţii au venit între timp cu prietene, viitoarele soţii. Ne strângem.

Cât timp trăia tatăl meu, ne strângeam cu adevărat mulţi. Am prieteni care nu aveau această tradiţie şi veneau de sărbători la noi în familie. Am menţinut această tradiţie. An de an ne strângem cu toţii„, explică liderul PSD regulile care se respectă de sărbători în familia Ciolacu.

Citeste si Marcel Ciolacu a dezvăluit cum arată o seară romantică alături de soţie. „Canapeaua din sufragerie, stabilim ce vedem pe Netflix”

Marcel Ciolacu, dezvăluiri despre viaţa de familie. Ce i-a pus în vedere viitoarei nore

De la aceste reguli nu au voie să facă rabat nici prietenele fiului şi nepoţilor lui Marcel Ciolacu. Şeful PSD nu i-a lăsat loc de întors viitoarei nore.

Eu i-am spus iubitei fiului meu. Să ştii regulile de la început: în prima zi de Paşti şi de Crăciun, noi ne strângem cu toţii la Buzău„, a declarat Ciolacu în emisiunea Ionelei Năstase de la Digi 24

Marcel Ciolacu viaţa de familie
Marcel Ciolacu, jurnalista Ionela Năstase, chef Adi Hădean. Captură: Digi 24

Marcel Ciolacu a subliniat faptul că sărbătorile au un farmec aparte pentru el şi că nu există sărbătoare în care să nu meargă la biserică.

Întotdeauna merg la biserică de Înviere. Am prins şi comunismul. Tatăl meu a fost pilot militar şi să ştiţi că am trăit perioada în care tatăl meu cununa afară din biserică. Doar mama merge cu viitorii fini în biserică, iar tata stătea în faţa bisericii, fiindcă dacă spunea cineva că a fost în biserică, exista riscul de a fi oprit de la zbor. Şi avea trei băieţi de crescut.

Acestea au fost vremurile pe care le-am trăit. Păcat că nu se vorbeşte mai mult de acele vremuri, să înţelegem ce însemna totuşi comunismul şi să ştim de ce să ne ferim„, relatează liderul PSD.

Citeste si Marcel Ciolacu a spus ce jocuri preferă să joace la PSD. „E vestitul Catan, mai joc cu Grindeanu”