Marcel Ciolacu, după ce Nicuşor Dan e susţinut de liberali la Primăria Capitalei. „PNL a început cu un abandon”

Marcel Ciolacu susţine că liberalii au început cursa pentru câştigarea alegerilor la Primăria Capitalei cu un abandon, după ce au decis să-l susţină pe Nicuşor Dan, un candidat independent, din afara partidului. Liderul interimar al PSD a amintit că Gabriela Firea l-a mai bătut o dată pe Nicuşor Dan şi este convins că acest lucru se va întâmpla şi de această dată.

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 08:44
Marcel Ciolacu, după ce Nicuşor Dan e susţinut de liberali la Primăria Capitalei. „PNL a început cu un abandon”

Reacţia liderului PSD vine în contextul în care conducerea PNL a votat în unanimitate susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

”PNL a început cu un abandon campania electorală! Chiar acolo unde se băteau cu pumnii în piept că e miza cea mai importantă pentru ei: în București!

După ce au măsurat în sondaje tot felul de candidați de la fostul premier, miniștri, europarlamentari și tot ce au mai găsit prin ogradă, au ajuns la concluzia că tot Gabriela Firea este cea mai bună.

Practic, liberalii recunosc public că nici nu știu, nici nu pot, nici n-au cu cine!

PS: Gabriela Firea l-a mai învins o dată pe Nicușor Dan. Și sunt convins că, oricâte partide își vor ascunde neputința în spatele său, va mai pierde încă o dată!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

 

 

Citeşte şi: Orban: Am decis în unanimitate susţinerea premierului desemnat Flin Cîţu. Lista miniştrilor pentru care va cere vor de învestitură