Marcel Ciolacu, după incidentul cu cei doi deputaţi: „Am sunat la shaormerie şi mi-am cerut scuze”

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit miercuri seara la Digi24, despre incidentul cu deputații PSD care au intrat fără mască de protecție într-o shaormerie și pe urmă au făcut și scandal. Acesta a declarat că a sunat managerul în urma evenimentului. 

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 18:00
Marcel Ciolacu, după incidentul cu cei doi deputaţi: „Am sunat la shaormerie şi mi-am cerut scuze”

„Întreg incidentul este nescuzabil. Am avut o discutie cu colegii mei in BPN. Am luat masura de a descentraliza decizia in partid. Sanctiunea este responsabiliatea organizatiei din care fac parte. E decizia locala pe cine pui pe liste. Daca organizatia locala nu o sa aiba atitudine, atunci o sa am eu. Am o opinia personala, azi am si sunat si am vorbit cu managera de acolo si mi-am cerut scuze in nume personal si pentru colegii mei, mi se pare de bun simt. Ce mi se pare mai grav, nu am vazut nici la premier, sa iasa sa isi ceara scuze, a gresit e omeneste, a persevera e prostie”, a declarat Ciolacu.

Citeşte şi: Ciolacu, după ce deputaţi PSD Adrian Solomon şi Irinel Stativă au făcut scandal într-o şaormerie din Bucureşti: „Să aflăm adevărul”

În legătură cu cei doi deputați, Ciolacu a sugerat că nu se vor mai afla pe listele PSD pentru viitorul Parlament. Liderul interimar PSD a zis că Adrian Solomon și Irinel Stativă vor avea după ce se termină mandatul „mai mult timp de reflectie” legat de ceea ce au facut.


loading...
Partenerii noștri