Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu Constantin Crăciun,”Ţăranul sărac din Vrancea”: ”Este mâna pe care se bazează o țară întreagă!”

Premierul Marcel Ciolacu l-a primit marți, la Palatul Victoria, pe Constantin Crăciun, protestatarul în vârstă de 83 de ani, cunoscut drept "Ţăranul sărac din Vrancea".

23 ian. 2024, 13:10
Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu Constantin Crăciun,”Ţăranul sărac din Vrancea”: ”Este mâna pe care se bazează o țară întreagă!”

Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu Constantin Crăciun,”Ţăranul sărac din Vrancea”. Bătrânul a devenit celebru în România, după ce, zilele trecute, a ieșit în stradă alături de fermieri la proteste pentru a-i susține.

Citește și Iohannis: Menținem ferm angajamentul pentru Ucraina. Este crucial să ajutăm Republica Moldova și Ucraina

Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu Constantin Crăciun,”Ţăranul sărac din Vrancea”

Constantin Crăciun este fără doar și poate, în aceste momente, cel mai bătrân protestatar din România. Bătrânul, care a plecat din Vrancea cu o plăcintă cu brânză făcută de soția sa, a stat nemâncat ore întregi și a îndurat gerul crunt de afară pentru a susține viitorul agriculturii românești.

„Ţăranul sărac din Vrancea” l-a impresionat extrem de tare pe premierul Marcel Ciolacu care marți l-a primit La Palatul Victoria.

Îmbrăcat în ie tradițională și cu traista de gât, Constantin Crăciun a vorbit cu prim-ministrul țării despre problemele cu care se confruntă fermierii români.

Premierul României a dezvăluit că a fost o onoare să îl cunoască pe bătrânul protestatar despre care a spus că este o sursă de inspirație  și mâna pe care se bazează o țară întreagă.

„Am crescut susținut de o mână puternică precum mâna acestui om! Și am avut astăzi onoarea să îi țin strâns mâna lui Constantin Crăciun, din Cîmpineanca, Vrancea.

Nu poate decât să mă inspire, să mă motiveze mâna brăzdată de greutăți a țăranului român. Este o mână călită de timpuri, căreia nu o să-i dau drumul niciodată! Este mâna pe care se bazează o țară întreagă!

De aceea, problemele de zi cu zi ale țăranilor români merită să fie mereu ascultate și să își găsească rezolvare. Ei trebuie ajutați și să le întindem la rândul nostru mâna spre dialog.

Acești oameni trebuie ajutați. Pentru că așa cum mi-a zis și Constantin Crăciun, nimeni nu mănâncă cu două linguri!”, a scris Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

Acest articol este susținut de Partidul Social Democrat.  

Citește și Nicuşor Dan visează la un nou mandat la PMB şi acţionează ca Lăpuşneanu: „Negociez cu toate partidele de dreapta”