Marcel Ciolacu, după majorarea pensiilor cu 40%: „Am făcut dreptate pentru cinci milioane de pensionari. Pensiile trebuie să crească”

Marcel Ciolacu susține că a făcut dreptate pentru cinci milioane de pensionari, adăugând faptul că pensiile trebuiau să crească cu 40%. Liderul PSD a declarat că banii există, dar Guvernul PNL i-a mutat în aşa fel încât bugetul României să ajungă în "puşculiţa electorală" a liberalilor. 

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 12:18
Marcel Ciolacu, după majorarea pensiilor cu 40%: „Am făcut dreptate pentru cinci milioane de pensionari. Pensiile trebuie să crească”

„Astăzi am făcut dreptate pentru 5 milioane de pensionari! Pensiile trebuie să #crească cu 40%! Bani sunt! Guvernul mutase banii pensionarilor, copiilor și profesorilor în Fondul de rezervă și în capitolul Acțiuni Generale de la Ministerul Finanțelor, de unde puteau fi folosiți după bunul plac de Orban și Cîțu!!! Banii țării ajunseseră Pușculița electorală a PNL! Din care cumpărau primari, traseiști și voturi!” , a postat Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citeşte şi: Parlamentul a adoptat rectificarea bugetară, cu amendamentul pentru majorarea pensiilor cu 40%

Liderul PSD a adăugat că deficitul bugetar nu va creşte deloc.

„#PSD a făcut ce este corect! Am mutat banii înapoi la oameni! Pentru că sunt ai lor, nu ai lui Orban sau Iohannis! Deficitul bugetar nu crește cu niciun leu! Singurul impact negativ este pentru Orban și PNL care rămân fără banii cu care să-și cumpere noile mandate!” , a adăugat acesta.

Proiectul de lege privind rectificarea bugetară pe 2020, cu amendamentul PSD referitor la creşterea cu 40% a punctului de pensie, a fost adoptat de plenul Parlamentului.

Liberalii au anunțat că vor ataca decizia la CCR.