Marcel Ciolacu FACE PRAF guvernul Orban şi pe Iohannis: „Propagandă mincinoasă! Ajustaţi cifrele din pix!”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a dezlănţuit la adresa guvernului Orban şi a preşedintelui Klaus Iohannis, după raportul de vineri a Grupului de Comunicare Strategică privind numărul de noi cazuri de Covid înregistrate în ultimele 24 de ore.

RomaniaTV.net
13 nov. 2020, 14:13
Marcel Ciolacu FACE PRAF guvernul Orban şi pe Iohannis: „Propagandă mincinoasă! Ajustaţi cifrele din pix!”

Marcel Ciolacu acuză din nou guvernul şi pe Klaus Iohannis că nu fac decât să ascundă adevărata dimensiune a gradului de infectare cu Covid din România, urmârind doar să ajungă la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Propagandă mincinoasă! Asta face Iohannis! Plafonați cazurile… pentru că nu testați! Ajustați cifrele din pix! Chiar credeți că românii nu au înțeles ce faceți?! V-au spus-o verde în față specialiștii, statisticienii, toți cei de bună credință!

Doar Iohannis continuă să repete ca o flașnetă electorală că Guvernul Său e cel mai bun și mai deștept de pe planetă!

Dar să-l scuturați de guler pe Orban și să-l întrebați de ce nu s-a atins niciodată capacitatea de #50000 de teste zilnice cu care se tot laudă, nu puteți, domnule Iohannis? Sau să-l întrebați de ce românii continuă să se testeze la #privat, pe banii lor, pentru că Orban nu e în stare să facă anchetele epidemiologice așa cum trebuie?!

Degeaba îl acoperiți! Românii știu deja ce faceți! Alegeri și apoi – când toată mizeria va ieși la suprafață – închidere. Totală!

Eu însă cred că nu vă vor lăsa…”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu îl acuză pe Iohannis

Mesajul lui Ciolacu vine după ce vineri preşedintele Iohannis a declarat, într-o conferinţă de presă de la Palatul Cotroceni, că în urma măsurilor luate de autorităţi asistăm la o plafonare a numărului de cazuri noi de Covid.

„Avem un impact al setului de măsuri impuse de guvern în octombrie. Avem o plafonare vizibilă la numărul de infectări noi. Asta e veste bună. Trebuie să fim sinceri și să spunem că plafonarea la 10.000 e mult prea sus. Vă cer respectarea măsurilor și răbdare. Va trebui să așteptăm 2-3 săptămâni până noile măsuri vor produce efectele dorite”, a declarat preşedintele în declaraţia de presă susţinută la Palatul Cotroceni.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: „Avem o plafonare vizibilă a numărului de infectări noi. Va trebui să avem răbdare două sau trei săptămâni”