Marcel Ciolacu îi acuză pe Cîţu, Voiculescu şi Orban că au interzis exportul de măşti: „Producătorii români au fost împiedicaţi să-şi vândă marfa”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi întreabă public pe premierul Florin Cîțu, pe președintele PNL Ludovic Orban și pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu de ce România doar importă măști din afara țării și nu exportă.

08 apr. 2021, 23:40
Marcel Ciolacu îi acuză pe Cîţu, Voiculescu şi Orban că au interzis exportul de măşti: „Producătorii români au fost împiedicaţi să-şi vândă marfa”

Marcel Ciolacu a declarat joi că a fost în vizită la o fabrică cu capital 100%  românesc, care s-a reprofilat în pandemie pe producţia de măşti, reuşind astfel să păstreze 1.700 de locuri de muncă.

„O întrebare pentru domnii Cîțu, Orban și Voiculescu: cum e posibil ca România să interzică exportul de măști chirurgicale, dar să permită importul TUTUROR măștilor neconforme?!

Astăzi am vizitat una dintre cele mai mari fabrici din România, cu capital sută la sută românesc. Oameni care în pandemie s-au reinventat, salvându-și afacerea și cele 1.700 de locuri de muncă. Oameni care continuă să plătească salarii, taxe și impozite. Oameni de care statul român condus de Orban, apoi de Cîțu și Voiculescu, și-a bătut joc!!!

Marcel Ciolacu: „Decizia aberantă legată de exporturi, i-a legat practic de mâini și de picioare pe producătorii români”

Anul trecut dl. Orban se lăuda peste tot cum va produce România echipamente de protecție. Ce s-a ales din aceste promisiuni? Nimic!

Producătorii români nu numai că nu au primit niciun fel de ajutor, dar au fost și împiedicați să-și vândă marfa în afară. Decizia aberantă legată de exporturi, i-a legat practic de mâini și de picioare!

Dacă nu-i ajutați, măcar nu-i mai încurcați! Liberalizați exportul de măști chirurgicale! Sprijiniți capitalul românesc!”, a scris Marcel Ciolacu, președintele PSD, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: PSD anunţă că pregăteşte moţiune de cenzură şi insistă pentru alegeri anticipate: „Nimic din ceea ce s-a promis nu s-a respectat. Această coaliţie trebuie să plece, până nu distruge România complet”