Marcel Ciolacu îi cere demisia lui Orban, după fotografiile de la Guvern: „E penibil. Nu mai are credibilitate”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi cere demisia premierului Orban, după apariţia fotografiilor de la Guvern. 

31 mai 2020, 17:58
Marcel Ciolacu îi cere demisia lui Orban, după fotografiile de la Guvern: „E penibil. Nu mai are credibilitate”

Fotografia în care premierul apare alături de mai mulţi miniştri, într-un birou în care se fumează şi se bea whisky şi bere, a făcut deliciul internetului vineri seară, devenind în scurt timp virală.Ludovic Orban a recunoscut că totul s-a petrecut de ziua sa, atunci când mai mulţi colegi au venit să-i ureze „la multi ani”.

La scurt timp, o nouă fotografie cu premierul Ludovic Orban care fumează în spaţii închise a fost publicată pe Facebook, de această dată Orban fiind surprins în şedinţa de Guvern. 

În urma acestor imagini, Marcel Ciolacu spune că premierul trebuie să-şi dea demisia. 

„Ludovic Orban o spun extrem de clar: trebuie să își dea demisia, ca urmare a acestei fotografii.

În acest moment, această ipocrizie, pentru că este o ipocrizie, să vi cu mască la conf de presă, să stai departe de jurnaliști, iar în spatele ușilor închise să faci asta. Este nepermis ca premier să faci așa ceva!

Orban nu mai are niciun fel de credibilitate la români. Am ținut 2 luni pe oameni în case, au venit cele trei zile de prostie a PNL și apoi Orban apare în această ipostază la Guvern. Orban este ridicol și chiar sunt curios la următoarele conferințe de presă cum va veni: cu mască sau cu sticla de bere.”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Citeşte şi Premierul şi alţi patru miniştri au fost amendaţi după „chermeza” de la Guvern. Anunţ oficial de la Poliţie

Marcel Ciolacu, avertisment pentru Victor Ponta: „Nu mai accept aşa ceva”

Marcel Ciolacu anunţă că a avut o discuţie cu Victor Ponta, în cadrul căreia i-a transmis un mesaj ferm.

„I-am spus la telefon domnului Ponta că au început să apară nişte excese şi parcă să ne facem că uităm trecutul avut şi în interiorul Partidului Social Democrat. L-am anunţat că eu o să mai accept acest lucru dacă dorim să construim ceva. Nu o să mai accept vreun atac asupra membrilor sau asupra Partidului Social Democrat. A lăsat anumite nuanţe, în stilul personal, asupra PSD, lucru total incorect, ţinând cont că a fost liderul acestui partid o perioadă bună, iar acest partid i-a oferit şi şansa de a fi candidat la preşedinţie, cât să fie şi prim-ministru.

Un prim-ministru bun. Dar am terminat într-o notă optimistă”, a mai preciza Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, atac la Viorica Dăncilă: Nu avem niciun fel de relație! Are influențe din afara PSD

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, arată că relațiile cu fostul lider al partidului, Viorica Dăncilă, sunt practic înghețate. Ciolacu susține că Viorica Dăncilă are influențe din afara PSD, iar când lansează atacuri la adresa colegilor acest lucru se vede.

”Relația este una rece. De fapt, nu am niciun fel de relație în acest moment! Sunt mai multe elemente care au condus la acest lucru. În primul rând, reacția la acel din partea președintelui Iohannis, un atac care m-a afectat și care i-au afectat și pe cei din familia mea. Atunci m-a afectat, dar acum pare un atac ridicol.

Viorica Dăncilă a lansat, atunci, un atac necolegial, un atac care părea venit cu influențe externe partidului. Asta a fost marea greșeală a doamnei Dăncilă, mereu a avut sfătuitori din afara partidului”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.