Marcel Ciolacu îi dă un ultimatum lui Cîţu şi avertizează PNL: „Liberalii trebuie să înţeleagă că scopul acestei coaliţii nu s-a schimbat”

Preșdintele PSD Marcel Ciolacu îi va solicita joi liderului PNL, Florin Cîțu, prezentarea draft-ului ordonanței de urgență ce conține măsurile agreate luni în coaliție pe tema energiei și gazelor.

20 ian. 2022, 14:32
Marcel Ciolacu îi dă un ultimatum lui Cîţu şi avertizează PNL: „Liberalii trebuie să înţeleagă că scopul acestei coaliţii nu s-a schimbat”

Cererea lui Marcel Ciolacu se referă la textul Ordonanţei ce trebuia redactat de ministrul Energie, Virgil Popescu, care trebuie aprobată cât mai repede, pentru a evita o nouă lună cu facturi imense.

În absența ordonanţei, odată cu transmiterea indexurilor, există pericolul ca românii și firmele să primească și pe ianuarie o altă tranșă de facturi uriaşe.

Marcel Ciolacu a avut și un mesaj intern către colegii din PSD, după tensiunile cu Rareș Bogdan și cei de la PNL.

”Această Coaliție nu s-a constituit pentru a rezolva problemele interne ale PNL, iar liberalii trebuie să înțeleagă că scopul acestei Coaliții nu s-a schimbat”, a transmis Marcel Ciolacu, potrivit Stiripesurse.ro.

Tensiunile din coaliţie sunt din ce în ce mai evidente, după ce Marcel Ciolacu, a reacţionat miercuri seara la acuzele prim-vicepreşedintelui PNL Rareş Bogdan, anunţând că cere organizarea de urgenţă a unei şedinţe cu partenerii de guvernare.

”Am înţeles că Rareş Bogdan a pus batistuţa pe globul de cristal şi a văzut că se va rupe coaliţia peste un an. Hai să îi curmăm suferinţa! Cer mâine de urgenţă o şedinţă a coaliţiei, pentru că PSD nu răspunde de trecut şi a venit la guvernare să construiască pentru oameni. PNL a rămas captiv în paradigma coaliţiei cu USR, când se războiau cu tănculeţe pe covoraş. Românii au alte aşteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Citeşte şi: Deputat PSD, declaraţii ironice despre Rareş Bogdan: „Să îl propună PNL la şefia ANRE, astfel vom fi cu toţii liniştiţi că dânsul va soluţiona rapid criza energetică”


loading...
Partenerii noștri