Ciolacu îl critică dur pe Florin Cîţu: „Dacă ești incompetent, du-te acasă!”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seară, că Florin Cîțu "nu se ridică la nivelul de a fi o propunere serioasă de prim-ministru al României".   

RomaniaTV.net
04 mart. 2020, 20:57
Ciolacu îl critică dur pe Florin Cîţu: „Dacă ești incompetent, du-te acasă!”

„Avem de-a face cu o propunere care, din punctul meu de vedere, neserioasă, în persoana domnului Cîțu. Domnul Cîțu nu se ridică la nivelul de a fi o propunere serioasă de prim-ministru al României. Din 25 de ordonanțe am înțeles că s-a uitat cea cu două miliarde de euro. S-au întors la evazioniști două miliarde de euro din cauza unei neglijențe de servici a domnului Cîțu. Dacă ar putea să dea niște explicații cu aceste lucru… Două miliarde de euro…

Este o lege (pentru pensii – n.red.) în Parlament și a avut în momentul acela o motivare economică. E simplu jocul. Domnul Cîțu ne explică că nu are bani. A venit cu un deficit foarte mare, suntem monitorizați… treaba e serioasă. Am invitat FMI-ul să ne controleze. Lucrurile astea nu s-au întâmplat nici sub guvernarea Victor Ponta, nici cele trei guvernări ale PSD. De fiecare dată am închis deficitul sub 3%. 

Citeşte şi: Marcel Ciolacu îi propune Gabrielei Firea un loc în echipa de conducere PSD: „Oricine şi-ar dori-o în echipă”

Dacă tu nu mai ai venituri, nu ai capacitatea să-ți creezi venituri, nu colectezi TVA-ul, l-ai restituit fără să faci controale, dacă tu ești inconștient nu trebuie să plătesc eu mai scump traiul meu. Dacă ești inconștient du-te acasă!

Poate să fie serioasă o decizie să desemnezi prim-ministru pe domnul Cîțu, cu Al Capone? Care a ieșit în public și a zis de Al Capone și a sărit euro în aceeași noapte a ajuns la 4,8.

Citeşte şi: Ciolacu, răspuns dur pentru Iohannis: Este în continuare în campanie pentru PNL. Nu aceasta este normalitatea

Domne, du-te acasă, ești incompetent, așa se numește”, a spus Marcel Ciolacu la Digi24.ro

Marcel Ciolacu a spus recent că desemnarea lui Florin Cîţu ca premier este o glumă şi o sfidare la adresa Parlamentului. 

„Se pare că în continuare președintele României și PNL doresc o instabilitate politică și o criză politică prelungită. Este o glumă propunerea președintelui și o sfidare la adresa Parlamentului. Eu mă așteptam ca domnul Cîțu să iasă să ne spună cum a împrumutat 10 miliarde de euro în trei luni și jumătate și mai ales pe ce i-a cheltuit. Domnul Cîțu, revenim, este cel care e urmărit de spionii ruși, deci efectiv este ridicolă desemnarea domnului Cîțu. Categoric excludem să votăm. Este ministrul chemat periodic în Parlament și care refuză să vină să prezinte cifrele. Nu s-a întâmplat în istoria post decembristă, în 30 de ani, așa ceva”, a spus Marcel Ciolacu la România TV.