Marcel Ciolacu îl face praf pe Eduard Novak. „Nu văd nicio reformă de la ministrul sportului. În PNRR sunt zero euro pentru sport!”

Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, l-a criticat dur pe Eduard Novak, ministrul sportului, pentru lipsa de reforme.

07 apr. 2023, 08:15
Marcel Ciolacu îl face praf pe Eduard Novak. „Nu văd nicio reformă de la ministrul sportului. În PNRR sunt zero euro pentru sport!”
Marcel Ciolacu îl face praf pe Eduard Novak. "Nu văd nicio reformă de la ministrul sportului. În PNRR sunt zero euro pentru sport!"

Marcel Ciolacu îl face praf pe Eduard Novak. Liderul PSD a vorbit despre starea sportului românesc și  l-a atacat pe ministrul sportului, despre care spune că nu a depus niciun proiect pentru a obține fonduri europene prin Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Citeşte şi: Ministrul Sportului, Eduard Novak, are dosar penal după ce a ascuns un BMW al instituţiei, pe care anterior îl avariase

„Sportul românesc are nevoie de reforme! Cu tristețe, vă anunț ca în PNRR sunt zero euro pentru sport! Nu există nicio reformă!  Nu putem vorbi despre sport fără autoritățile locale, fără primari, fără președinți de Consilii Județene. Ei țin sportul în acest moment. Nu l-am auzit pe ministrul Sportului vorbind despre vreo reformă”, afost mesajul postat de Marcel Ciolacu pe contul lui de Facebook.

„Adevărul este că sportul românesc este la pământ. Niciun euro din PNRR nu a fost dat pentru sport. Nu există nicio reformă. Voi lucra în perioada următoare cu marii campioni ai României pentru a veni cu o strategie coerentă pentru sport. România trebuie să revină pe locul pe care îl merită în sport!”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Eduard Novak, acuzat că și-a premiat ilegal tatăl cu 112.000 de euro. Cum comentează Ministerul Sportului

George Simion îl desfiinţează pe Eduard Novak. „Mai mult se ocupă de lupte fratricide!”

George Simion, deputat în Parlamentul României și președintele AUR, a lansat recent un atact dur la adresa ministrului sportului, Eduard Novak, despre care spune că nu face nimic pentru salvarea sportului românesc. „Am făcut un front de luptă în opoziție față de cei care ar trebui să implementeze o strategie pentru sportul românesc. Din păcate, l-am prins doar pe Novak ca ministru, iar Novak nu mi se pare că are o strategie pentru revirimentul sportului. Mai mult se ocupă de lupte fratricide în unele federații. Am fost chemat la federația de hochei, de președintele Hălăucă, o fostă glorie. Pentru că Novak era partizan cu anumite cluburi de hochei din Brașov, Covasna și Harghita. Hălăucă nu a fost confirmat ca președinte deși a fost ales într-o Adunare Generală statutară și nu trebuia intervenția lui Novak în favoarea cluburilor din Covasna și Harghita. Acolo, la hochei, a fost președinte Tanczos Barna, actualul ministru al mediului, și voia mutarea sediului Federației Române de Hochei pe Gheață la Miercurea Ciuc, ceea ce nu mi se pare a fi în regulă, cu toate investițiile statului maghiar în cluburile din centrul țării”, a spus George Simion.