Marcel Ciolacu îl ia în balon pe Ludovic Orban, pe tema tichetelor de masă: „PNL-izvor nesecat de ridicol!”

Marcel Ciolacu a scris o postare ironică pe Facebook la adresa lui Ludovic Orban. Motivul a fost votul de marţi legat de tichetele de masă.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 19:00
Marcel Ciolacu îl ia în balon pe Ludovic Orban, pe tema tichetelor de masă: „PNL-izvor nesecat de ridicol!”

Marcel Ciolacu l-a ironizat pe premierul desemnat Ludovic Orban, după ce acesta a criticat majorarea tichetelor de masă

.Asta după ce toţi liberalii votaseră în plen pentru adoptarea acestei măsuri care aparţinea PSD-ului.

Marcel Ciolacu: „PNL- izvor nesecat de ridicol! Astăzi, liberalii au votat în unanimitate propunerea PSD de creștere a valorii tichetelor de masă la 20 de lei. Apoi, la 5 minute, l-au trimis pe Orban să se facă din nou de râs și să spună că proiectul abia votat este o ”nesimțire și o nerușinare”. Rămâne cum am stabilit: PNL fuge de guvernare!”, a scris preşedintele interimar al PSD pe social media.

„O să facem calculele. Eu atâta nerușinare și nesimțire nu am văzut în viața mea. Au respins și prorogarea termenului de intrare în vigoare a dublării alocațiilor. Fiecare zi în care acest Parlament ia decizii este un motiv în plus să îl facă pe orice român să înțeleagă că este nevoie de alegeri anticipate. Nu se mai poate continuă în ritmul asta. Politicile PSD au creat un deficit uriaș și acum continuă să ia decizii care măresc deficitul”, a declarat Ludovic Orban.

Citeşte şi: Ludovic Orban, despre măsurile de combatere a coronavirusului. „Stocurile de biocid la rezervele statului sunt zero”