Marcel Ciolacu, încrezător în coaliție de 1 Decembrie: „Să lăsăm lucrurile care ne separă și să construim din nou. Avem o oportunitate extraordinară”

Marcel Ciolacu face trimitere la noua coaliție în mesajul său către români de Ziua Națională: 'Să dăm la o parte lucrurile care ne separă și să construim din nou'.

01 dec. 2021, 09:39
Marcel Ciolacu, încrezător în coaliție de 1 Decembrie: „Să lăsăm lucrurile care ne separă și să construim din nou. Avem o oportunitate extraordinară”

„Ziua Națională este cel mai bun prilej pentru a deschide un nou capitol, în care TOȚI românii să fie parte”, afirmă președintele PSD, Marcel Ciolacu, în mesajul transmis de 1 Decembrie. Președintele Camerei Deputaților a spus că oamenii simpli, care muncesc, sunt cei care „țin pe umerii lor această națiune”.

Marcel Ciolacu a spus, referindu-se la coaliție, că lasă la o parte lucrurile care îi separă și încep să contruiască din nou. „Avem o oportunitate extraordinară în față”, a mai spus el.

„Marea Unire nu ar fi fost posibilă fără românii obișnuiți, adesea rămași anonimi, care au întreținut acest vis timp de secole și au luptat cu toată ființa pentru înfăptuirea sa.

La fel ca atunci, avem datoria ca astăzi să onorăm contribuția celor care țin pe umerii lor această națiune.

Să nu uităm că România este în primul rând a lor, nu doar a celor privilegiați din vârf. A tatălui care se trezește cu noaptea în cap pentru a avea grijă de mica sa afacere. A mamei care se chinuie din greu cu două job-uri pentru a-i oferi o viață mai bună copilului său. A tinerilor care învață pe rupte pentru a-și face un rost în viață. A bunicilor care după o viață de muncă vor să se bucure în liniște de nepoți.

Ei sunt România! Ei sunt românii care ne amintesc în fiecare zi cine suntem și ce valori avem cu adevărat.

Ziua de azi trebuie să fie a lor! A tuturor românilor care cu cinste, demnitate și curaj duc prin munca lor această națiune înainte.

Pentru ei, avem datoria ca, după 103 ani de la Marea Unire, să dăm la o parte lucrurile care ne separă și să construim din nou. Avem o oportunitate extraordinară în față. Depinde doar de noi dacă vom reuși, astfel încât peste câțiva ani să ne bucurăm cu toții pentru realizările pe care le-am făcut împreună! La mulți ani, români! La mulți ani, România!”, transmite Marcel Ciolacu.

Citește și Mesajul lui Florin Cîţu de Ziua Naţională a României. „PNL transformă România într-o ţară modernă și prosperă. Să ne amintim că există o singură Românie”

Citește și Nicolae Ciucă, mesaj pentru români de 1 Decembrie: „Va rămâne pentru totdeauna drept ziua triumfului idealului național: unitatea”


loading...