Marcel Ciolacu, îndemn pentru români în plină pandemie de coronavirus: „Cumpăraţi produse româneşti”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, îi îndeamnă pe români să cumpere produse româneşti pentru ca a sprijini economia ţării. 

03 apr. 2020, 07:18
Marcel Ciolacu, îndemn pentru români în plină pandemie de coronavirus: „Cumpăraţi produse româneşti”

„În ultimele zile aţi avut mai mult timp să vă gândiţi la ce se întâmplă în România. Să ascultaţi şi să vedeţi ce face Guvernul, ce face Parlamentul. Uneori pare un concurs şi cred că nu e cea mai bună cale. Cu toţii, indiferent de profesie sau de culoarea politică, avem în faţă o sarcină uriaşă. Cât mai multe vieţi salvate. Trebuie să ne protejăm familiile, trebuie să ne protejăm bunicii, trebuie să ne apărăm pe noi, pentru că avem copii de crescut. Împreună vom trece peste această criză care clatină întreaga planetă. Împreună ca o naţiune unită, împreună cu un stat care trebuie să aibă grijă de noi toţi. Nu putem să lăsăm pe cineva în urmă. 

Ce ne aşteaptă în viitor? Cu toţii suntem îngrijoraţi şi ne punem aceleaşi întrebări. Ce vom face după această criză? Cu va arăta România după această criză? Trebuie să ne gândim şi să acţionăm încă de astăzi.

Dacă vrem să avem hrană, locuri de muncă, dacă vrem să avem economie ne trebuie un plan.

Vă propun ca de fiecare dată când mergeţi într-un magazin să căutaţi produsele româneşti. Produse lactate, legume sau fructe, detergenţi sau produse de igienă. Cumpăraţi în primul rând produsele din România. Este singura cale să ţinem economia noatră în viaţă, să ne apărăm pe noi!

Avem un plan pentru agricultura românească şi pentru fermierii români. Trebuie să rămânem unul dintre cei mai mari producători agricoli din Europa şi să avem mâncare românească. 

Nu vrem nimic în schimb, doar să fie planul pus în aplicare. Trebuie luate acum măsuri de sprijin real al economiei româneşti”, este mesajul transmis de Marcel Ciolacu. 

Citeşte şi Marcel Ciolacu, îndemn pentru Guvernul Orban: Să ia proiectul PSD privind impozitarea pensiilor speciale şi să dea Ordonanţă de urgenţă