Marcel Ciolacu înlocuieşte un membru important al Guvernului. Pe cine dă afară premierul

Premierul Marcel Ciolacu a decis să numească un nou purtător de cuvânt al Guvernului, iar alesul este jurnalistul TVR, Mihai Constantin. Acesta îl va înlocui pe Dan Cărbunaru, cel care a fost purtătorul de cuvânt al premierului Nicolae Ciucă.

12 iul. 2023, 16:36
Marcel Ciolacu înlocuieşte un membru important al Guvernului. Pe cine dă afară premierul

Mihai Constantin, alesul lui Ciolacu pentru funcţia de purtător de cuvânt al Executivului, lucrează de peste 20 de ani în Televiziunea Publică. În trecut, a fost prezentatorul principalului jurnal de seară al TVR. În ultima perioadă, se ocupa de rubrica GhiDigital, în Telejurnalul de duminică seara, o rubrică „cu privire la utilizarea curentă a instrumentelor digitale”, după cum este prezentată de TVR.

Potrivit sursei citate, Mihai Constantin va intra pe această poziţie în câteva zile, din 15 iulie.

Contact de Paginademedia.ro, Mihai Constantin nu a comentat informaţia.

Potrivit informațiilor datelor furnizate de pagina sa de LinkedIn și secțiunea dedicată acestuia de pe site-ul TVR, Mihai Constantin este prezentator al Știrilor TVR și Senior TV Journalist din septembrie 2002 și director executiv al Asociației Operatorilor Mobili din România din septembrie 2017.

În martie 2002, acesta a înființat Rating Media, o companie de training pentru managementul companiilor. În trecut a fost colaborator al revistei Academia Caţavencu timp de 2 ani. Din 1996, a fost reporter la Libertatea, apoi reporter pentru agenţia de presă Associated Press şi PRO TV.

Vreme de doi ani, Mihai Constantin a fost rezident în Washington, corespondent al TVR în Statele Unite ale Americii.

Citeşte şi: Klaus Iohannis prezintă concluziile Summit-ului NATO de la Vilnius: „Constituim în România un hub regional de antrenament pentru piloții de F16”